Izbornik

Trgovine i radno vrijeme

040 650 000 ili live chat

Dostava

Svi proizvodi Sakrij izbornik
0,00 kn Košarica 0 kom

Ariston

s džepićastom jezgrom
Odaberite veličinu
3.469,00 kn
Dodaj u košaricu Veličina: 190 x 80

Madrac Ariston izuzetno je kvalitetan madrac iznimne udobnosti i čvrstoće, te odlične potpore kralježnici. U svojoj strukturi madrac sadržava džepićasto opružnu jezgru, koja zbog specifičnih svojstava izuzetno dobro podupire tijelo pri spavanju te se u potpunosti prilagođava konturi tijela.

Osnovna karakteristika jezgre kod ovog madraca je debljina opruge od 2,0 mm koja pruža savršenu udobnost za ljude koji traže čvrst madrac, a opet podatan u smislu udobnosti spavanja. Udobnost je pojačana zbog obloge od HR pjene (35 kg/mᶟ) koja je po svom svojstvu prozračna i elastična, te ima povećanu trajnost.

Visina od 30 cm zadovoljit će i najzahtjevnije spavače, pogotovo ljude koji su navikli na tzv. hotelsku udobnost madraca, jer se ovakav tip madraca najčešće može naći u vrhunskim hotelima.

Navlaka madraca izrađena je od dvoslojne kvalitetne tkanine kojoj je volumen dodatno pojačan ugodnom i mekanom PES vatom čime se osjećaj udobnosti dodatno ističe. Također, na navlaku je bočno ušivena 3D mesh traka čija je uloga da daje prozračnost samoj jezgri madraca. Navlaka je skidiva i periva na 40˚C.

Specifikacija proizvoda

  • Jezgra: džepićasta opružna jezgra, okomice od PU pjene
  • Obloga: plohe HR pjene i retexa
  • Navlaka: dvoslojna tkanina koja zadovoljava zahtjeve Öko-Tex Standarda 100, obostrano prošivena PES vatom i retexom. Navlaka se može skinuti i prati na 40°C

Visina madraca: 30 cm
Tvrdoća: F4
Preporučena nosivost: za osobe iznad 100 kg
Navlaka: skidiva - periva
Standardne dimenzije: 190/ 200 x 80/ 90/ 100/ 120/ 140/ 160/ 180
Moguća izrada vanstandardnih dimenzija u vrlo kratkom roku.

Možda da zaokružite kupovinu s ovim artiklima?

3.469,00 kn
579,00 kn

Program nagrađivanja

Nagradit ćemo te za dovođenje novih kupaca!

Jednostavno je. Nakon registriranja i logiranja na perfecta.hr, svaki link koji podijeliš na društvenim mrežama ili emailom nosi tvoj jedinstveni kod. Saznaj više...

Vodič za odabir madraca

Prodajna mjesta

Često postavljena pitanja