Početna Blog Kako opremiti apartman kojeg će gosti obožavati?

Kako opremiti apartman kojeg će gosti obožavati?

Datum objave: 17.05.2019

U Hrvatskoj ima oko 700.000 apartmana, a pretpostavlja se da će ove godine brojka biti i znatno veća. Kako se izdvojiti i privući goste, pitanje je koje muči iznajmljivače.

Smanjiti cijenu nikad nije mudra opcija, ali zato valja poraditi na kvaliteti i uređenju apartmana. Kako opremiti apartman koji će se odlično bookirati, imati izvrsne preporuke i ocjene, a ne potrošiti bogatstvo?

Prvi savjet je izbacite sav stari, ofucani i potrgani namještaj i izbacite sav glomazan namještaj koji zagušuje prostor. Apartman nije odlagalište stvari koje nitko ne želi, nego prostor u kojem se gosti osjećaju dobro.

Dakle, što manje velikog i teškog namještaja, a što više slobodnog prostora i praktičnog, laganog, funkcionalnig namještaja kojega si gosti mogu razmjestiti prema njihovim željama i potrebama.

Važno je imati na umu da gosti nerijetko dolaze na svega par dana, pa im ne trebaju veliki ormari i garderobe, regali, police... Treba im svega jedan manji ormar ili štender te komoda u koju mogu smjestiti svoje stvari.

Također, imajte na umu da gosti u apartmanima rijetko kuhaju gozbe, tako da im treba praktična jednostavna kuhinja s osnovnim elementima. Perilica je svakako bonus, kao i pećnica, roštilj ili mikrovalna.

Kod kuhinje važno je da je praktična i čista, da je posuđe novo i iz istih setova. No, nipošto se ne isplati ulagati puno novaca u brendirane čaše, tanjure, lonce..

Sve je to potrošna, lomljiva roba, a stručnjaci savjetuju da bi najbolje bilo da kupujute sve iz jednostavnih linija, tako da lakše možete nadopuniti set kada se neki komad razbije.

No, stvar na kojoj se nikako ne smije štedjeti su kreveti. Krevet je ono po čemu gost pamti svoj apartman.
Ako se dobro i kvalitetno naspavao na udobnom madracu, budi se odmornji i bolje volje. No, ako mu je krevet bio neudoban, vrlo su velike šanse da će biti nezadovoljan.

Ako se pitate kakve madrace bi trebalo uzimati? Onda je odgovor tvrđe, s izdržljivom džepićastom jezgrom. Za odmor s istinskih 5 zvjezdica mi vam savjetujemo model Ariston ili Premium Zeta..

Što se tiče posteljine, savjetujemo da je bijele boje kako bi se uvijek mogla oprati na 95 stupnjeva i peglati na visokim temperaturama.

Gosti jako vole spavati na satenu, a vrlo zgodno je ponuditi i nekoliko različitih veličina jastuka s različitim tvrdoćama.

Istražite našu ponudu krevetamadraca, jastuka, asesoara.

Fotografije: Pinterest

Pripremila: Boba Blašković

Trk na madrace