Perfecta Dreams velika ljetna akcija koju ne smijete propustiti!

Blog Novosti
perfecta_dreams_blog_7mj_890x670px

Ako čekate savršenu akciju za kupovinu novog madraca – ona je upravo stigla. Perfecta Dreams predstavlja Vam čak dvije velike ljetne akcije koje Vam donose naše najbolje madrace po najboljim cijenama – do upola nižima od redovnih.

Jedanaest vrhunskih modela, od kojih je svaki pažljivo dizajniran kako bi zadovoljio individualne potrebe svakog našeg kupca, sada su Vam dostupne po izuzetnim cijenama.

Svaka ponuda, s popustima od 30 do čak 50 posto, pažljivo je kreirana kako ne biste morali pristajati na kompromise prilikom odabira jedne od najvažnijih stvari u svom domu.

U nastavku Vam stoga donosimo sve detalje o akcijama i našim Perfecta Dreams madracima, a za bilo kakva pitanja čekamo Vas u svim našim salonima. Tamo će Vam naši iskusni prodajni predstavnici odgovoriti na sve nedoumice i pomoći Vam pronaći savršen model za Vas i Vaše najmilije.

A za slučaj da madraci nisu dovoljni, u srpnju vam nudimo i neke od naših najpopularnijih kreveta i njihovih dodataka po sniženim cijenama. I požurite, jer ponuda je ograničena.

AKCIJA DO ISTEKA ZALIHA:

Traje od 1. srpnja do isteka zaliha

Devet madraca na 40% i 50% popusta;

Madraci na popustu: Grapheno (40%), Active (40%), Ariston (40%), Premium Quantum (40%), Garfi (40%), Gita (40%), Nemo (40%), Superior (50%), Lava special (50%)

AKCIJA SAMO U SRPNJU:

Traje od 1. srpnja do 31. srpnja

Madraci  na popustu: Serene (30%) – sa SensIce® navlakom koja hladi i Premium Vega (30%)

Kreveti na popustu:  Roma i Roma lux  (20%), Baza ladica (20%), Baza okvir (20 %), Baza okvir lux (20%)

Uzglavlja na popustu:  Bristol Line (20%), Madrid (20%), Barcelona (20%), New York (30%) i Belluno (30%)

 Nadmadrac na popustu: Heaven (40%)

Podijeli na društvenim mrežama:

Objavljeno: 02.07.2024

Odaberi veličinu

Odaberi veličinu