Početna Blog Perfecta Petak 30% popusta na krevete, madrace, podnice i jastuke

Perfecta Petak 30% popusta na krevete, madrace, podnice i jastuke

Datum objave: 25.10.2018

Dobar san nema cijenu, a prednosti dobrog odabira - ili posljedice lošeg - osjećat ćete svaki dan

Ovog petka 26.10. u našim salonima možete ostvariti 30 % popusta na SAV Perfecta Dreams asortiman (madraci, nadmadraci, kreveti, podnice i jastuci). Uštedite na madracu i do 2.500 kn, a na krevetu i do 3.000 kn. Popust možete ostvariti u sljedećim našim salonima:

- ZAGREB - Centar spavanja (Samoborska 147, Jankomir)

- ZAGREB - Lanište (Jaruščica 15)

- OSIJEK - TC Super (Trg Slobode 6, prizemlje) 

- PULA - Jurja Žakna 4b 

- RIJEKA - Strossmayerova 11a

 

- RIJEKA - Riva 4a

- ZADAR - Ul. Zrinsko Frankopanska 18

- SPLIT - Trstenik (Poljička cesta 26b)

 

 

Svjesni važnosti proizvoda koji podižu kvalitetu vašeg sna, posvetili smo svojih 20 godina radnog iskustva razvijanju proizvoda koji će vam u tome pomoći. Svaki madrac, krevet ili nadmadrac iz linije Perfecta Dreams je dizajniran, proizveden i provjeren s posebnom pozornošću. Hrvatsku proizvodnju čini 800 pari vrijednih ruku koje svakodnevno rade na kvaliteti naših proizvoda kako bi vama osigurali još bolji san. S godinama smo shvatili koliko je važno da vaša spavaća soba bude ugodan ambijent, vaša mala oaza mira. Tako počinje priča o dizajnu svih naših proizvoda.

 

Postoji li način da živimo duže i zdravije? Pa, zapravo postoji i vrlo je jednostavan – kvalitetan san.

 

Kronična neispavanost se u današnjem svijetu razvila u rutinu. Različiti čimbenici, uključujući rad u smjenama, različita zdravstvena stanja, poremećaji spavanja, stres, odgovorni su za sve veću učestalost ograničenog spavanja. Nakon duljeg razdoblja neispavanosti tijelo podliježe stresu. Kroničan nedostatak sna rezultira vidljivim psihološkim i fiziološkim promjenama. Ali kako san može pomoći?

 

Sve što vam za dobar san treba su udoban madrac, odgovarajući krevet i vaše uživanje u jednoj trećini života može početi.

 

ISTRAŽITE SVE NAŠE PROIZVODE