Konfigurator kreveta – NARUČITE SVOJ KREVET IZ SNOVA

1

Kad kažemo da je Perfecta mjesto gdje snovi postaju stvarnost, onda to zaista mislimo. Svi vlasnici Perfecta kreveta znaju da u njima snivaju najljepše snove, a sada smo otišli i korak dalje – za svoje kupce izrađujemo krevete iz snova.

Da, dobro ste pročitali, u Perfecta Dreams salonima možete naručiti krevet svojih snova, kakav god on bio. Možda volite visoka uzglavlja? Volite niska uzglavlja i osjećaj kao da spavate na podu? Želite uzglavlje kreveta koje će se prostirati cijelom duljinom zida vaše spavaće sobe?

Iako Perfecta nudi zaista širok izbor kreveta koji se i danas mogu kombinirati po željama kupaca, pa tako možete odabrati bazu jednog modela, uzglavlje drugog, a madrac trećeg, ponekad ipak želimo nešto potpuno drugačije.

Otvorite naš konfigurator kreveta te uživajte u slaganju Vašeg savršenog kreveta.

S druge strane, kada i pronađemo nešto što nam se sviđa, često se dogodi da nam ne odgovara dimenzijama. Ili nam je previsoko, prenisko, preusko, preširoko… Događa se da bismo htjeli krevet od nekog posebnog materijala ili kože, u nekoj određenoj boji ili pak s nekim finim detaljima – poput posebnog šava, gumbića koji nam pašu uz ormare, noćne ormariće… No, gdje baš to nabaviti?

Možete kombinirati naše modele i prilagođavati ih svojim potrebama, tako da primjerice mijenjate visinu ili vrstu uzglavlja, bazu, nogice… Možete birati želite li boxspring ili klasičan krevet s podnicom i madracem, s ladicom, sandukom za spremištem ili bez.

Krevete možete naručiti u našem premium salonima u Zagrebu, Splitu, Zadru i Rijeci. Točne adrese potražite na https://perfecta.hr/location.

Vi samo pustite mašti na volju, a vaš krevet iz snova vas čeka u Perfecta Dreams salonima te na našoj web stranici.

Projekti: Mirjana Mikulec interijeri

Foto: Sanja Jagatić, Darko Mihalić, Sanja Bistričić

Podijeli na društvenim mrežama:

Objavljeno: 16.12.2022

Odaberi veličinu

Odaberi veličinu