TAILOR MADE USLUGA – NARUČITE SVOJ KREVET IZ SNOVA

1

Kad kažemo da je Perfecta mjesto gdje snovi postaju stvarnost, onda to zaista mislimo. Svi vlasnici Perfecta kreveta znaju da u njima snivaju najljepše snove, a sada smo otišli i korak dalje – za svoje kupce izrađujemo krevete iz snova.

Da, dobro ste pročitali, u Perfecta Dreams salonima možete naručiti krevet svojih snova, kakav god on bio. Možda volite visoka uzglavlja? Baš vam se sviđa imati tapecirani krevet s kompletom noćnih ormarića u istoj tkanini? Volite niska uzglavlja i osjećaj kao da spavate na podu? Želite uzglavlje kreveta koje će se prostirati cijelom duljinom zida vaše spavaće sobe? Što god poželite, Perfecta će ostvariti za vas s uslugom izrade tailor made kreveta.

Iako Perfecta nudi zaista širok izbor kreveta koji se i danas mogu kombinirati po željama kupaca, pa tako možete odabrati bazu jednog modela, uzglavlje drugog, a madrac trećeg, ponekad ipak želimo nešto potpuno drugačije. Često se dogodi i da vidimo nešto što nam se sviđa na Pinterestu, Instagramu, u časopisima ili na portalima, ali ne znamo gdje to kupiti. Ili nam se dopao baš onaj krevet koji se nedavno prestao proizvoditi i više ga nigdje ne možemo pronaći.

S druge strane, kada i pronađemo nešto što nam se sviđa, često se dogodi da nam ne odgovara dimenzijama. Ili nam je previsoko, prenisko, preusko, preširoko… Događa se da bismo htjeli krevet od nekog posebnog materijala ili kože, u nekoj određenoj boji ili pak s nekim finim detaljima – poput posebnog šava, gumbića koji nam pašu uz ormare, noćne ormariće… No, gdje baš to nabaviti?

Od sada sve takve želje rješavaju Perfecta Dreams stručnjaci koji će izraditi krevet baš po vašim željama.

Možete birati prilagodbu nekog našeg postojećeg modela kreveta, pa ga recimo proširiti od zida do zide vaše sobe ili od poda do stropa ili na neku vašu dimenziju, a možemo i napraviti krevet po vašoj želji tako da vi budete dizajner.

Možete kombinirati naše modele i prilagođavati ih svojim potrebama, tako da primjerice mijenjate visinu ili vrstu uzglavlja, bazu, nogice… Možete birati želite li boxspring ili klasičan krevet s podnicom i madracem, s ladicom, sandukom za spremištem ili bez. Moguće je i da vam tapeciramo i noćne ormariće te da uskladimo boju kreveta, noćnih ormarića, fotelje i tepiha, a možemo i raditi uzglavlja od zida do zida i od poda do stropa.

Kako se pripremiti za razgovor o tailor made krevetu iz snova? Na prvi razgovor donesite sliku željenog kreveta i točne dimenzije vaše sobe. Kao i uvijek kod izbora svakog kreveta, provjerite širinu ulaznih vrata, te stubišta, kako bi bili sigurni da baza kreveta i uzglavlje mogu proći kroz vaša vrata ili lift.

Tailor made krevete možete naručiti u našem premium salonu u Frankopanskoj 4 u Zagrebu te u salonima u Splitu, Zadru, Rijeci, Puli i Osijeku. Točne adrese potražite na https://perfecta.hr/pages/prodajna-mjesta

Vi samo pustite mašti na volju, a vaš krevet iz snova vas čeka u Perfecta Dreams salonima.

Projekti: Mirjana Mikulec interijeri

Foto: Sanja Jagatić, Darko Mihalić, Sanja Bistričić

Podijeli na društvenim mrežama:

Objavljeno: 16.12.2022

Odaberi veličinu

Odaberi veličinu