Zaštitna plahta za madrac i zašto ju morate imati

Zaštitna plahta za madrac i zašto ju morate imati

Kada kupujete novi madrac, često uz madrac kupite i novi jastuk ili posteljinu.

Ali postoji nešto što je znatno važniji dodatak novom i svakom drugom madracu, a to je zaštitna plahta za madrac.

Korištenjem zaštitne plahte za madrac znatno se može produžiti vijek trajanja madraca. Zaštitna plahta štitit će krevet od svih vrsta tekućina, grinja, stjenica i drugih nečistoća i pružiti zdravo spavanje.

Dobra je vijest da tehnološki napredak omogućava sve naprednija rješenja, kako udobnosti madraca, tako i karakteristika zaštitnih navlaka.

Tako odnedavno u mi u ponudi imamo inovativnu zaštitnu plahtu za madrac Respira.

Radi se o vodootpornoj zaštiti koja je prozračna i ugodna, a izuzetno učinkovita u zaštiti vašeg madraca od nečistoća i grinja.

U nastavku saznajte zašto morate nabaviti zaštitnu navlaku za madrac. Ako ne Respiru, onda neku drugu 😉

3 razloga zašto morate imati zaštitu za madrac

  1. Zadržat će madrac čistim. Madraci s vremenom mogu postati jako prljavi. Možda mi to ne vidimo i možemo ignorirati, ali činjenica je kako se svi tijekom noći znojimo, koža nam se masti, možda jedemo u krevetu ili imamo kućne ljubimce. Sva ta nečistoća ide kroz našu plahtu u madrac, a jednom kada uđe u unutrašnjost gotovo ju je nemoguće izvući. Zaštitna navlaka za madrac spriječit će ulazak nečistoća u vaš madrac, a može se skinuti i oprati.
  2. Duže ćete imati osjećaj kako je madrac “kao nov”. Zaštitna plahta pomoći će u zadržavanju madraca u stanju baš kao na dan kada ste ga kupili. Znojenje ili druga vlaga koja se skuplja u madracu smanjuje udobnost životni vijek madraca. Slikovito rečeno, znojenje na madrac ima učinak kao pranje suđa na spužvicu kuhinju. A znate kako ona izgleda kada se previše koristi. Zato ako ne zaštitite madrac, morat ćete ga zamijeniti brže od onih koji su ga zaštitili.
  3. Zaštitna plahta štiti vas od grinja. Zaštitna plahta pomaže u sprečavanju razmnožavanja grinja. Naime, grinje jedu mrtve stanice kože i ako nemate zaštitu za madrac koja sprječava da se mrtve stanice nakupljaju u madracu, vaš će madrac postati raj za grinje. Grinje pak mogu uzrokovati alergije i probleme s disanjem. Spomenimo kako su kod plahte Respira membrane za propuštanje zraka tako sitne da grinje ne prolaze kroz njih.

Zašto odabrati zaštitnu plahtu Respira?

Plahta Respira zasad je jedina prozračna plahta na tržištu koja ne propušta tekućinu.

Plahtu Respira u bijeloj boji je moguće prati na visokim temperaturama od 90 stupnjeva. Ostale bojane peru se na 40 stupnjeva.

Radi se o inovativnoj podlozi koja ne šuška ispod spavača i može se koristiti kao 2 u 1 proizvod – plahta i zaštita u jednom.

Spavanje na plahti Respira je iznimno ugodno. Osjećaj je mekan i prirodan osjećaj, jer je gornji dio rađen od prirodnog, organskog pamuka.

Vodootporna membrana Neotherm je rastezljiva i tanka, skoro neprimjetna na donjoj strani plahte, tako da kada spavate na Respiri imate osjećaj da spavate 100% pamučnoj plahti.

Plahta Respira je univerzalna, učinkovita i nježna plahta za svakodnevnu uporabu koja higijenu spavanja diže na puno viši nivo.

Posebno se preporučuje za upotrebu kod male djecu i u hotelima i apartmanima gdje na istom madracu cirkulira više ljudi.

Podijeli na društvenim mrežama:

Objavljeno: 16.12.2022

Odaberi veličinu

Odaberi veličinu