KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

50% popusta na madrace u Perfecta Dreams salonima

50% popusta na madrace u  Perfecta Dreams salonima

Datum objave: 2019-11-13 13:59:53 +0100

Najstarije, najpoznatije i najrasprostranjenije vrste madraca su one s oprugama. Prvi sustavi opruga koji su služili za stvaranje dovoljno čvrstog, udobnog i dugotrajnog ležaja razvijeni su 1865. godine, a još su i danas u upotrebi.

Sve popularnije gel punjenje

S vremenom su opruge počele mijenjati memorijske pjene, koje su se prvi put pojavile 1950. godine, a omogućavaju elastičnost, mekoću, lako prilagodbu obliku tijela i imaju antialergijska svojstva. Slično je i s lateksom, koji ima poboljšanu elastičnost zahvaljujući svojim mjehurićima zraka i molekulama guma, koje možete zamisliti kao bezbroj sitnih, gotovo mikroskopskih opruga. Kako bi se poboljšala kvalitetna potpora tijelu, a istodobno pružio i jedinstven osjećaj mekoće, u uporabi su odnedavno i gel punjenja za madrace koje karakterizira fleksibilnost, elastičnost i apsorpcija pritiska.

Ne možete zaspati za 15 minuta?

Izbor je danas velik, što vas može i prilično zbuniti ako ste odlučili da je vrijeme da se riješite bolova u vratu i kralježnici ili teško možete zaspati u periodu od 10 do 15 minuta? Istraživanja pokazuju da većina ljudi treba lako utonuti u san u tom vremenskom razdoblju. Ako vi niste među njima, a prošlo je već nekoliko godina otkako ste posljednji put promijenili madrac, vrijeme je za šoping! Vjerojatno se pitate kakav odabrati, s kojim punjenjem i od kojeg materijala? Hoće li biti dovoljno udoban? Koliko će trajati? Koliko je dobar i kvalitetan za vaše zdravlje? Koji je optimalan omjer cijene i kvalitete? Svi odgovori čekaju vas na jednom mjestu – u Perfecta Dreams salonima. Najbolji hrvatski brand visokokvalitetnog namještaja za zdravo spavanje pobrinut će se da vaši snovi budu mirni, ugodni, zdravi i najbolji, a Perfectini stručnjaci će vam pomoći da pronađete sve što najbolje odgovara vašem tijelu, zdravlju i navikama spavanja.

Posebna akcija do kraja mjeseca

Vrijeme za promjenu madraca nije moglo biti bolje jer je Perfecta Dreams u svojim salonima do kraja siječnja pripremila posebnu akciju od 50% popusta na određene modele madraca. U ponudi su Princess, Maxima, Elastica, Rolly i Prestige madraci. Princess će zadovoljiti sve ukuse ljubitelja madraca s oprugama jer su njegove džepićaste i presvučene pamučnim ovojnicama te se lako gibaju i prilagođavaju obliku tijela. Udobnost i čvrstoća, te visokokvalitetan antibakterijski materijal koji smanjuje znojenje i brzo se suši, njegove su glavne odlike. Njemu je sličan Prestige madrac, koji ima specijalnu jezgru džepičastih opruga i omogućava veću fleksibilnost i kralježnicu nam postavlja u pravilan anatomski položaj. I njegovi su materijali izuzetne kvalitete, od 100 posto prirodne vune i pamuka i idealan je za sva godišnja doma jer se može okretati i na zimsku i na ljetnu stranu.

Perfecta Dreams je sinonim za zdrav i ugodan san

Odgovara li vam više punjenje od pjene, Maxima će biti pravi izbor. Radi se od hladno lijevane pjene i pruža vam sedam anatomskih zona za maksimalno opuštanje vašeg tijela. Materijali su prozračni i pružaju antialergijska svojstva i svježinu tijekom cijele noći. Madrac Elastica se također radi od hladno lijevane pjene, nešto manje gustoće od Maxima, a pružit će vam zdrav san kroz pet anatomskih zona. Elastičnost, udobnost i prozračnost, najvažnije su prednosti ovog visokokvalitetnog madraca. Rolly je nešto drugačijeg punjenja, od poliuretanske pjene, koja je otporna na deformacije. Karakterizira ga visoka izdržljivost i zadržavanje oblika i postojanosti. Lagan je i vrlo praktičan za upotrebu, pa i transport jer ga možete dobiti u rolanom obliku. Za koji god se od navedenih madraca na posebnom popustu odlučili, nećete pogriješiti jer Perfecta Dreams svim svojim proizvodima osigurava zdrav i ugodan san. Do kraja siječnja, pobrinite se za njega uz 50% popusta i kvalitetno se naspavajte!