KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Aegis ili zaštita higijene okoline u kojoj spavamo

Aegis ili zaštita higijene okoline u kojoj spavamo

Datum objave: 2019-11-13 14:01:36 +0100

Znamo kako se bakterije mogu nastaniti u tekstilu te mogu čak inficirati druge materijale tijekom ciklusa pranja koje su sposobne preživjeti. Gljivice se mogu razvijati na vlažnim površinama prije no što ih operemo. Nakon pranja i tijekom transporta i skladištenja mikrobi se mogu razviti primjerice na posteljini.

Ukratko, potrebno je razborito korištenje antimikrobnih agensa. Aegis je visokoučinkovito cjelovito rješenje u toj borbi jer djeluje protiv svih mikroorganizama uključujući grinje iz kućne prašine, koje su primarni uzrok alergija i iritacija kože, astme i drugih plućnih tegoba. Aegis neizravno kontrolira populaciju grinja iz kućne prašine prekidajući njihov ciklus hranjenja. To je stoga što eliminira gljivice koje prethodno probavljaju stranice kože kojima se grinje iz kućne prašine hrane. Aegis nije ni insekticid niti pesticid, već biocid koji je netoksičan i time ekološki prihvatljiv.

Certifikati: jedinstven status Aegis je prva svjetska bezmirisna, bezbojna, neprenosiva i održiva tehnologija protiv širokog spektra mikroba (bakterija, gljivica, grinja iz kućne prašine i slično) i proizvodi se u tvorničkom okruženju reguliranom certifikatom ISO 9002.

Aegis tehnologija se temelji na samo jednoj molekuli koja je na tržištu već više od 25 godina.

Kad vidite oznaku Aegis, odmah znate koji je antibakterijski agens korišten, i to je jedinstveno. Aktivnu supstancu iz Aegisa su prihvatila brojna ovlaštena tijela diljem svijeta, kao što je Agencija za zaštitu okoliša u Sjedinjenim Američkim Državama.

Europe EINECS (Europski inventar postojećih kemijskih tvari) i Europska direktiva o biocidnim proizvodima 90/8, a ishođen je i standard Oko Klasse 1 (popis prihvaćenih aktivnih kemijskih proizvoda).