KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Akcijske cijene madraca za Perfectin rođendan | Perfecta dreams

Akcijske cijene madraca za Perfectin rođendan | Perfecta dreams

Datum objave: 2019-11-13 13:59:31 +0100

Iskoristite 20% popusta na madrace

Izbor madraca iz Perfectinog asortimana vrlo je velik, a sada uz posebne popuste možete suziti taj izbor na madrace Emporio, Futura, Stella, Venus i Superior te iskoristiti 20% popusta na navedene madrace.

Madrac Emporio je sedam zonski madrac izrađen od džepičaste opružne jezgre i posebne HR pjene te je prigodan za sve koji vole srednje tvrde madrace i podlogu koja će osigurati bezbolne snove. U kategoriji opruga možete izabrati i madrac Futuru koji je izrađen od gusto raspoređene Bonell jezgre, a posebnost koja se ističe je zimska i ljetna strana. Za sve koji vole nešto mekše podloge pri spavanju, pravi su izbor madraci od pjene: Madrac Stella od anatomski oblikovane PU pjene sa zimskom (100% vuna) i ljetnom (100% pamuk) stranom; Madrac Venus od memory pjene u gornjem sloju te PU pjene u donjem sloju; te madrac Superior od tri hladno lijevane pjene s Cashmere navlakom. U posebnoj rođendanskoj ponudi imate ovih nekoliko madraca različite izrade kako biste svakako pronašli odgovarajuću podlogu koja će za vas biti najbolji izbor.

Prije madraca izaberite krevet

Najvažniji dio zdravog sna je madrac, ali taj isti kvalitetan madrac koji izaberete morate postaviti na adekvatnu podlogu. U  istoj posebnoj rođendanskoj ponudi Perfecte možete izabrati i dva kreveta koji će vam dizajnom i funkcionalnošću biti pravi izbor za spavaću sobu. Box krevet Orlando s uzglavljem od eko kože možete kupiti uz 20% popusta. Uz isti popust možete kupiti i najjednostavniji krevet iz Perfectine ponude,  krevet Issa uz koji možete izabrati opciju s uzglavljem i bez uzglavlja te vrstu tapeciranja (kožu ili neku vrstu tkanine).

Ako, s druge strane, opremate cijelu spavaću sobu, u posebnoj ponudi Perfecte možete izabrati i spavaću sobu Romana koja uključuje krevet, dva noćna ormarića, komodu, ogledalo i šesterokrilni ormar. Da biste vidjeli o čemu je riječ, možete posjetiti Perfecta Dreams web stranicu na kojoj je objavljen katalog s fotografijama i cijenama, ili nas posjetiti u jednom od naših maloprodajnih salona.

Posebnu ponudu možete iskoristiti sve do 15. lipnja.

Proslavite Perfectin rođendan i darujte sebi ugodan san!