KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Berlin, London i New York u Pločniku

Berlin, London i New York u Pločniku

Datum objave: 2019-11-13 13:40:56 +0100

Ovo nije priča o 3 grada unutar jednog kafića, ovo su naši kreveti Berlin, London i New York u prekrasnom ambijentu Pločnika…

 

Kod zagrebačkog Zapadnog kolodvora, u Međimurskoj ulici, prekrasan kafić Pločnik, jedan od trenutno najpopularnijih mjesta za izlazak u gradu, otvorio je svoja vrata i ugostio naše krevete. Ideju oko uređenja interijera osmislile su Ana Šafar i Ana Coce iz arhitektonskog studija Poop, a prostor je nama poslužio kao kreativni poligon na svoje dvije etaže. Interijer caffe bara sa svojim prekrasnim šankom optočenim crnim prepoznatljivim pločicama iz identiteta, ugostio je krevet Berlin i London. U klupskom dijelu u stilu Tim Burtona, svoje mjesto pronašao je krevet New York.

Etaža caffe bara koju prožima barska atmosfera New Yorka tridesetih godina prošlog stoljeća, osim prekrasno uređenog šanka, krasi se i velikim okruglim prozorom, visokim stropom, udobnim foteljama, bogatim zavjesama te vratima koja, čini se, kao da vode u neku drugu dimenziju, možda upravo u onu u kojoj je Alisa tražila zeca u Zemlji čudesa.

 

Krevet Berlin

Tematski materijal su keramičke pločice. Vertikalno slaganje izduženog pravokutnog formata provlači se kao glavna tema čokoladnog pročelja kako bi uglovnica tvorila jedinstvenu kvartovsku priču sa starim keramičkim pročeljem zgrade preko puta i kao osnovni akcent interijera gdje je šank u prizemlju predstavljen kao impozantna keramička crna disko kugla. Upravo u podnožju tog elementa, savšreno se uklopio naš krevet Berlin, krevet koji upravo u uzglavlju ima model horizontalnih i vertikalnih linija koje sasvim slučajno podsjećaju na mrežu slaganih pločica. 

Tapeciran u predivnu i bogatu tkaninu Medea, ovaj krevet je spreman zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Radi se, naime, o box krevetu koji nudi kraljevsku udobnost. Za njega vam nisu potrebne podnice jer su one ugrađene u bazu kreveta i tapecirane pružajući time bolju potporu i udobnost. Tapeciranje ovog kreveta je moguće izvesti i u eko koži, a praktičnost održavanja spavaće sobe u podnožju kreveta pružit će vam visoke mat kromirane nogice. Krevet je moguće naručiti u standardnim širinama 140, 160 i 180 cm i dužini 200 ili 190 cm. Obzirom da je malih vanjskih dimenzija (zauzima prostor dimenzije madraca i debljine uzglavlja), pronaći će mjesto u dimenzijama ograničenim spavaćim sobama.

 

Krevet Berlin

Krevet Berlin baza      Krevet Berlin uzglavlje

Krevet Berlin nogice        Krevet Berlin uzglavlje

 

Krevet London

U istom prostoru prizemlja sa zagašenom i denim plavom bojom koja prevladava u prostoru, no ispod šarmantnog okruglog prozora i tropske biljke velikog formata koja naglašava udobnost, smjestio se krevet London. Naizgled čvrstih i jednostavnih linija, predstavio je pravi izazov u uređenju spavaćih soba s vrlo malo prostora. Krevet London dolazi s ugrađenom podiznom podnicom koje otvara jednu novu dimenziju za pospremanje stvari ili posteljine. Podnica je uključena u cijenu, ali za razliku od box kreveta, nije tapecirana u tkaninu. Krevet na uzglavlju dolazi sa specifičnim trakama u eko koži koje mogu, ali i ne moraju biti vaš izbor. Njegova šarmantnost se može dodatno naglasiti izborom tkanine Kitana koja u svojoj strukturi ima linije u obliku riblje kosti, a trake na uzglavlju u odgovarajućoj ili kontrasnoj boji eko kože, poput remena naglašavaju njegovu odvažnost i muževnost. Krevet također dolazi u širinama 140, 160 i 180 cm, te dužinama 190 ili 200 cm.

 

Krevet London

Krevet London uzglavlje

Krevet London podizna podnica          Krevet London u eko koži bez traka

 

Krevet New York

Najveći izazov definitivno je bio klupski prostor u podrumu u kojem prevladava Yves Klein sa snažnom ljubičastom bojom. Crveni jarki tonovi okupali su stubište koje je pružilo savršenu komunikacijsku sponu s crvenim detaljima u prostoru. Upravo u tom britkom prostoru, smjestili smo krevet New York, koji za razliku od Berlina, sadrži dvije ladice za prostor za odlaganje stvari. New York vam pruža vrhunsku udobnost, sačinjenu od 3 sloja: box krevet s ugrađenom letvičastom podnicom, madrac džepićaste jezgre visine 22 cm, te nadmadrac visine 5 cm koji po želji možete odabrati između 2 tvrdoće. Nadmadrac može biti izrađen u visco elastičnoj (memory) jezgri za mekšu udobnost ili u tvrđoj hladno lijevanoj jezgri (HR pjena). Krevet možete birati u dimenziji 160 x 200 cm ili 180 x 200 cm, te birati tkaninu u raznim bojama te tako stvoriti svoju jedinstvenu priču u vlastitoj spavaćoj sobi.

 

Krevet New York

Krevet New York ladica

Krevet New York uzglavlje     

 

Za detalje oko uređenja naših kreveta, zaslužan je brend Lull koji nudi originalan i velik izbor dekorativnih predmeta i tekstila.

Veliko hvala Pločniku i Lullu na prekrasnoj suradnji.

 

 

Lull

Pločnik detalj     

Više informacija o Perfecta krevetima podražite na linku: https://perfecta.hr/proizvodi/kreveti/perfectadreams-kreveti/

 

KATALOG MADRACA

Još se uvijek niste odlučili koji biste madrac kupili?

PREUZMITE KATALOG I DETALJNO PROUČITE SVE KARAKTERISTIKE NAŠIH MADRACA, NADMADRACA, PODNICA I JASTUKA: