KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Dječje sobe - uređenje

Dječje sobe - uređenje

Datum objave: 2019-11-13 13:59:00 +0100

Dječje boje u Perfecti

Dječje sobe su mjesta u kojima oni borave duži period vremena, uče i pripremaju se za školu, igraju s prijateljima te odmaraju. Iz navedenog razloga, važno im je taj prostor učiniti zabavnim i ugodnim. Perfecta Dremas u svojoj ponudi programa za spavanje ima i niz modela dječjih soba kojima će se klinci oduševiti, a s kojima ćete vi ujedno biti zadovoljni. Zanimljive i dinamične boje, oblici te ugrađena funkcionlanost svidjet će se svakom djetetu, a kvalitetna izrada i cijena odgovarat će upravo vama. Tijekom jesenskog perioda, Perfecta Dreams je svojim vjernim i novim kupcima, pripremila popust od 20% na cjelokupan asortiman. Znači, dječje spavaće sobe možete pronaći u salonima i brzo ih kupiti po znatno nižoj cijeni od uobičajene. Sobe za dječake i djevojčice s dodatcima za zdravo i kvalitetno spavanje bit će pravi odabir kako bi vaša princeza ili mali frajer spavali kvalitetno i provodili sretne trenutke u svojoj sobi.

Zračenje i održavanje

Nakon što ste kupili dječju spavaću sobu i svom klincu i klincezi osigurali jedinstven prostor u kojem će provoditi vrijeme, treba taj prostor kontinuirano održavati. Uz jednostavnu mogućnost da svoje najdraže i najmlađe naučite da sami za sobom pospremaju sve igračke i stvari s kojima su se igrali, i sami ćete nerijetko morati posegnuti za spremanjem, usisavanjem ili brisanjem prašine. Međutim, to je ono što ste svakih nekoliko dana ''prisiljeni'' učiniti. Kada je riječ o održavanju spavaće sobe, tada na umu trebate imati kontinuirano zračenje i pranje postejine na kojoj djeca spavaju, zračenje madraca (madraci su osjetljivi te skupljaju prašinu i grinje) i pranje zaštitne navlake te čišćenje kreveta i podnica na kojima stoji madrac. Iako ćete svom djetetu izabrati madrac koji mu odgovara i paše za kvalitetan san, morate mu ga i održavati, posebice ako je dijete sklono alergijskim rekacijama.

Ako ste u potrazi za dječjom sobom tada se jednostavno možete uputiti u jedan od Perfecta Dreams salona gdje možete izabrati što se sviđa vama i što se sviđa vašim klincima (svi već imaju svoje želje koje žele da slušate), a sve to uz 20 posto popusta. Pripremite dječju sobu za dugu zimu.