KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Dnevna i spavaća soba - 25% popusta

Dnevna i spavaća soba - 25% popusta

Datum objave: 2019-11-13 13:59:14 +0100

Klasično ili moderno

Dnevne sobe centar su odvijanja zajedničkih obiteljskih i prijateljskih druženja pa je njihovo uređenje vrlo važno. I dok jedni preferiraju jednostavno i klasično uređenje s tradicionalnim komadima namještaja u boji drveta, drugi će prije izabrati vizualno atraktivniji asortiman u bojama, kombinirajući komodu, kutnu garnituru i dekorativne elemente poput rasvjete ili zavjesa. Koji stil vi preferirate? Ono što je vama najvažnija informacija trenutno, Perfecta Dreams u svojim salonima diljem Hrvatske ima popust od 25% na različite komade namještaja određenih proizvođača, čime uz niže cijene možete izabrati neki od elemenata koji želite zamijeniti ili dodati u svoju dnevnu sobu. Bilo da ste sami kretaivni ili ste inspiraciju pronašli u nekom od časopisa za uređenje interijera, velik izbor u asortimanu dnevnih soba omogućit će vam realiziranje zamišljenog dizajna dnevne sobe.

Spavaće i dječje sobe također na popustu

Ako ste pomislili kako imate uređenu dnevnu sobu, ali vam nedostaju elementi u spavaćoj ili dječjoj sobi, ne brinite, Perfecta vam i u ovoj kategoriji nudi iste popuste na namještaj istih proizvođača. Kada napokon, uz udobne krevete i madrace, osigurate kvalitetne i prostrane ormare ili vedre dječje elemente, bit ćete u potpunosti zadovoljni sobama u svom domu i tako provoditi ugodne trenutke. Prije no što se uputite u jedan od vama najbližih salona, Perfectinu ponudu možete pogledati na internetskim stranicama i tako već unaprijed odlučiti koji elementi su vam najzanimljiviji. Nakon toga, na nistom webu pogledajte koja vam je nabliža trgovina i sve do 13. veljače birajte što ćete kupiti.

Druga polovica siječnja i prva polovica veljače rezervirana je za elemente namještaja u dnevnoj, spavaćoj i dječjoj sobi pa požurite iskoristiti priliku. S druge strane, ako su vam madraci i dalje tiha patnja te još uvijek niste kupili jedan iz ponude Perfecta Dreamsa – strpite se, Perfectina radionica radi punom parom, a popusti se uvijek iznova pripremaju. Ipak je vaš ugodan i zdrav san nezamjenjiv prioritet, koji će se uvijek nastojati ispuniti.