KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Krevet New York: luksuz višeg kreveta u malim dimenzijama

Krevet New York: luksuz višeg kreveta u malim dimenzijama

Datum objave: 2019-11-13 13:51:13 +0100

Spavanje na visokom krevetu uvijek je poseban osjećaj.

Bez obzira gdje se nalazili, ako smo na visokom krevetu osjećamo se luksuznije. Često ga povezujemo sa spavanjem u ekskluzivnom hotelu.

Moguće je kako je to naslijeđe iz prošlosti kada su visoki kreveti bili simbol bogatstva i društvenog statusa te su na njima spavali kraljevi i kraljice.

A moguće je kako su kraljevi i kraljice na njima spavali, jer su bili tako udobni :)

Kako god bilo, sreća je što si danas svi možemo priuštiti taj mali dašak luksuza u spavaćoj sobi. Naravno, ako je dobar san nešto u što želimo uložiti.

Mi mislimo kako se ulaganje u dobar san, odnosno u kvalitetan krevet i madrac itekako isplati. Kao prvo, u krevetu provedemo trećinu života, a kao drugo, kvalitetan san ključan je za kvalitetan i produktivan život.

Mi u Perfecta Dreamsu to jako dobro znamo i stalno osluškujemo vaše želje i potrebe kako bi vam omogućili da nađete idealan krevet i madrac za sebe.

Visoki krevet za male i skučene spavaće sobe

Ako želite viši krevet u spavaćoj sobi, a mislite kako vam je spavaća soba premala - ne brinite.

I mi znamo kako su spavaće sobe danas sve manje i skučenije.

Zato smo osmislili krevet New York koji će zadovoljiti kupce koji traže viši krevet malih vanjskih dimenzija. Uz dodatak prostora za posteljinu, ovaj krevet će vam dodatno uštedjeti prostor u maloj spavaćoj sobi.

 

Krevet New York nastao je kao posljedica želja kupaca i najnovijih trendova sa specijaliziranih sajmova i pokazao se kao pun pogodak.

Na tržištu je godinu dana i reakcije kupaca su izuzetno pozitivne.

Inače su box kreveti nastupili na našem tržištu kao pravi trend posljednjih godina.

Pružaju sasvim drugačiju vrstu udobnosti kreveta zbog visine i slojevitosti.

Krevet dolazi s madracem i nadmadracem

Krevet New York čini kompaktnu cjelinu te dolazi u kompletu s madracem i nadmadracem. U cijenu su također uključeni i uzglavlje i bočne ladice.

Udobnost čini kvalitetan madrac džepićaste jezgre ukupne visine 25 cm, te nadmadrac visine 5 cm. Nadmadrac možete birati između visco elastične /memory/ ili hladno lijevane pjene.

Krevet prati nove trendove skučenih spavaćih soba s malim vanjskim dimenzijama (krevet je dimenzija madraca, jedino je njegova dužina uvećana za 5 cm zbog uzglavlja) i mogućnošću odlaganja stvari u ladicama ispod kreveta.

Ovakav viši krevet često biraju ljudi koji imaju problema s leđima. Kod mijenjanja posteljine nije se potrebno morate saginjati, a i mnogo je lakše ustati s visokog kreveta. 

Široka paleta tkanina omogućava da se krevet kreira prema vlastitim željama i uklopi u najzahtjevnije spavaće sobe.

Navlaka nadmadraca izrađena je od udobne i kvalitetne tkanine koja sadržava 40 posto pamuka te se može prati na 40 stupnjeva.

Krevet je dostupan u dimenzijama 200x160 i 200x180 cm.

Kako do kreveta iz Perfecta Dreamsa

Ako se odlučite za krevet Perfecta Dreamsa slobodno nas posjetite u našim salonima ili nam pošaljite online upit i zatražite ponudu.

Imajte na umu i kako naše krevete proizvodimo u Hrvatskoj pa nudimo vrlo kratak rok isporuke. A to je dobro, zar ne?  :)

Uz naše bogato interno iskustvo u proizvodnji box kreveta možete biti sigurni kako odabirom Perfecta Dreams kreveta New York (ili nekog drugog) nećete pogriješiti ;)

Pogledajte naše krevete