KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Krevet nije samo za spavanje. Evo kako smo snimali novu Perfectinu reklamu

Krevet nije samo za spavanje. Evo kako smo snimali novu Perfectinu reklamu

Datum objave: 2021-02-08 22:52:10 +0100

Krevet nije samo za spavanje. O da. Sigurni smo da se slažete, a koliko je zapravo on važan predmet u našim životima i koliko se puno stvari zapravo odvija na krevetu pokazali smo vam u našoj novoj reklami - Perfecta dreams - svijet za sebe.

I uistinu krevet je (baš kao i Perfecta dreams) svijet za sebe, a upravo to nam pokazuje naša reklama koja prikazuje jedan tipičan dan u životu mlade žene.
Jutro počinje obično uz doručak u krevetu i planiranje obaveza tijekom dana. Hm, što ćemo obući... Krevet uvijek postaje omiljena vješalica i mjesto na kojem se slažu odjevne kombinacije.

Dok smo mi vani na sastancima, miševi doma kolo vode. Pardon, u našem slučaju je doma jedna divna raskošna maca koja se kraljevski izležava na našem krevetu.

Nema ljepšeg trenutka nego se nakon posla i mnoštva obaveza zavaliti na krevetu, zar ne? Pa možda i ima...
Što kažete na šampanjac s prijateljicama ili na završetak divne večeri u krevetu s osobom koja vam se sviđa?

Da, krevet nije samo za spavanje. I ustinu kada bi mogao pričati, svašta bi mogli čuti... A ovako ćemo mi pričati o njemu.

Naime, krevet koji je korišten u našoj reklami je povodom nove kampanje trenutno na promotivnom popustu od 20 posto. Riječ je o krevetu ORLANDO u dimenziji 200x160 cm s COMO uzglavljem koji ukupno stoji 11.414,40 kn. Svi naši kreveti i uzglavlja dostupni su u mnoštvu boja i vrsta tkanina, a divna vijest je i što sva Perfecta dreams uzglavlja možete prilagoditi vašim dimenzijama s čime ćete uistinu dobiti krevet iz vaših snova.

Osim kreveta, zvijezda naše reklame je mlada simpatična djevojka Claudija Antičević. Riječ je, naime, o manekenki s Lastova s uspješnom međunarodnom karijerom koju često možete vidjeti u Parizu, Hamburgu ili Kopenhagenu, te na naslovnicama svjetskih medija poput Harper's Bazaara, Ella, Cosmopolitana...

Redateljica reklame je još jedna izvrsna mlada djevojka, Sonja Tarokić, čiji su kratki filmovi prikazani te nagrađivani na međunarodnim festivalima u Rotterdamu, Sarajevu, Bukureštu, Portugalu...

Kao i uvijek na snimanjima - i ovo je prošlo s mnogo smijeha, zabave, ponavljanja, namještanja kadrova, rasvjete, popravljanja šminke i frizure... a sve to pod budnim okom producenata i ekipe iz Imago Oglivy agencije.

Ako treba, ja mogu ovdje i spavati - čulo se svako toliko na setu. Je, u životu je sve puno lakše kada se odmorimo i malo prilegnemo na udobnom krevetu.  

I uistinu, krevet nije samo za spavanje, on je i divno mjesto za snimanje reklame. Evo i linka na reklamu.

Uživajte u fotografijama - behind the scenes.