KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Madraci na akciji | 20% popusta za Valentinovo

Madraci na akciji | 20% popusta za Valentinovo

Datum objave: 2019-11-13 13:59:23 +0100

Zaljubljenima 20% na madrace

Madraci su poznati kao jedan najvažniji element za zdravo i kvalitetno spavanje, a u njihovom razvoju i proizvodnji prednjači Perfecta Dreams s ponudom madraca od pjene, madraca s oprugama, latex madraca i madraca s gel jezgrom. U svakoj kategoriji postoji cijeli niz madraca koji su razvijeni kako bi vama osigurali kvalitetan san, a svi madraci su na akciji od 20%. Da, dobro ste pročitali, baš svi... Ako već neko vrijeme gledate jedan od madraca, možete požuriti u salone i kupiti ga uz ove povoljnije cijene. S druge strane, ako vam je stari madrac neudoban, a niste sigurni koji bi vam novi odgovarao, posjetite nas u salonima gdje vas očekuju savjetnici koji vam stoje na raspolaganju za pomoć i savjetovanje. U konačnici, isprobajte madrac, osjetite što vam odgovara, zajedno odlučite što ćete staviti u svoju spavaću sobu i uživajte u zdravim i udobnim zajedničkim snovima. Ne zaboravite, akcija na madrace od 20% vrijedi do kraja veljače, stoga požurite!

Dodatni popust na krevet Romatika

Zvuči odlično kupiti madrac uz 20% popusta, ali vi želite i novi krevet? Ne brinite, Perfecta Dreams je i tu doskočila s popustom. Krevet Romantika, vaše novo romantično utočište moći ćete kupiti uz dodatnih 10% popusta tijekom veljače. Zanimljiva ideja, različite boje i uzorci, čvrstoća i nosivost, mogućnost ugradnje sanduka za posteljinu i vrhunska udobnost karakteristike su kreveta koje ćete dobiti njegovom kupnjom. Ako izaberete model sa sandukom otvaranje je omogućeno pomoću plinskih mehanizama, a metalna podnica uključena je u cijenu s krevetom. Uz standardne dimenzije, na upit možete osigurati i vanstandardne dimenzije tako da vašu sobu ispunite u onim dimenzijama koje vam odgovaraju.

Ako razmišljate o kupovini posebnog dara povodom Valentinova, razmislite o tome da zajedno sa svojom dragom osobom, posjetite jedan od Perfecta Dreams salona te izaberete jedan od udobnih madraca koji vam stoje na raspolaganju te krevet Romantika koji će upotpuniti cijeli romantični paket. Pravi ljubavni dar za zajednički odmor i zdrav san!

Sretan vam Dan zaljubljenih!