KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Madraci na akciji - gratis podnica i jastuk

Madraci na akciji - gratis podnica i jastuk

Datum objave: 2019-11-13 13:58:51 +0100

Madraci od memory pjene uz gratis podnicu i jastuk

Memory ili visco elastična pjena je termoaktivna pjena koja se formira i prilagođava temperaturi i pritisku tijela, što je najvažnija funkcija pri proizvodnji madraca. Upravo se zbog navedenih svojstava, ova pjena koristi u proizvodnji madraca, osiguravajući najučinkovitiju raspodjelu težine tijela, kao i smanjeni pritisak na kralježnicu. Ako ste već prije spavali na madracu od memory pjene, zasigurno znate da je tijelo cijelom dužinom u kontaktu s podlogom i na taj način izaziva ugodan osjećaj. Nakon naporno provedenog dana, bilo da cijeli dan sjedite u uredu ili stojite i obavljate fizički posao, ležanje na ovom madracu omogućit će vam potpuno opuštanje i povratak izgubljene energije. Upravo od memory pjene izrađeni su i madraci na akciji - Queen, Galaxy i Premium, koje Perfecta Dreams ima u svojoj uobičajenoj ponudi. Trenutna je posebnost u tome što uz kupnju navedenih dobivate gratis Ergofix podnicu i jastuk Biosoft. Sa svim elementima potrebnima za ugodan i kvalitetan san to ćete zasigurno i postići.

Technogel madrac uz gratis podnicu, jastuk i dodatne navlake

Ako svojoj kralježnici želite pružiti najbolju podlogu, osigurati pravilan položaj i odgovarajuću temperaturu tijela tijekom noći, najbolji izbor bit će madrac od gel jezgre. Iako je riječ o inovativnom i novom pristupu proizvodnje madraca, rezultati mnogobrojnih istraživanja pokazuju kako je riječ o potpuno neotrovnom materijalu koji je elastičan i otporan na deformacije, ergonomski prilagodljiv i termoregulativan. Zahvaljujući svim ovim svojstvima, osobe koje spavaju na madracu od gel jezgre su opuštenije tijekom sna, imaju bolju cirkulaciju, adekvatnu temeperaturu tijela te su tijekom dana odmorniji i aktivniji. Nakon svega navedenog, zar niste poželjeli odspavati na jednom takvom madracu? Znamo da jeste, stoga vam i predstavljamo ponudu iz Prefecte u kojoj možete kupiti Techogel madrac te gratis dobiti Techogel jastuk, Silver Siesta podnicu, kao i dodatne navlake za madrac i jastuk. Izvrsna ponuda koju je teško, odbiti zar ne?

Nakon što kupite sebi najprigodniji madrac, vodite računa i o dodatnim detaljima koji će vam osigurati potpuno zdrav i kvalitetan san. Prije spavanja dobro prozračite prostoriju (ljetne sparine najgori su neprijatelj sna), nemojte konzumirati kofein netom prije odlaska u krevet, izmorite se tijekom dana i svakako održavajte svoj sustav spavanja (redovito prozračivanje te izmjena krevetnine).