KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Nađite idealan prekrivač

Nađite idealan prekrivač

Datum objave: 2019-11-13 13:43:30 +0100

Utočišće. Tako bi mogli nazvati mjesto gdje se svatko osjeća sigurno, opušteno, mirno i sretno.

Kada biste upitali ljude na što ih asocira riječ utočošte, a da to nije njihova mama ili najbolji prijatelj, većina odgovora sigurno bi bila: moj dom.

Složit ćete se s nama da nema ljepšeg osjećaja nego nakon napornog radnog dana, zavaliti se u fotelju ili sofu i gledati omiljenu TV seriju uz čašu vina. A ponekad je dovoljno i samo upaliti svijeće i meditirati u tišini.

Ako ste jedni od onih koji svoje slobodno vrijeme provode pred ekranom ili knjigom, dobar i udoban ležaj sigurno u toj opuštajućoj dnevnoj fazi ima velik značaj.

Znate li da je uređenje prostora važno kako bi se osjećali bolje? Jednako kao što se osjećamo bolje ako smo se sredili tako se bolje osjećamo unutar svoja četiri zida ako smo dom uredili kako se nam sviđa.

Zašto koristiti prekrivače?

Što kad bi vam rekli da prekrivači mogu mnogo doprinijeti uređenju doma?

Prekrivače možete koristiti na sofi, fotelji, krevetu ili bilo kojoj drugoj površini za ležanje i spavanje.

Prekrivač je odlična stvar za spavaću sobu. Kada ga koristite više nije važno kakva je posteljina i je li savršeno složena. Zgodni prekrivač sve popravlja.

Kauč i fotelja služe za popodnevno odmaranje i dremuckanje, ali u središtu su pozornosti i kada  prijatelji dođu u posjet. Dobar prekrivač njima donosi novi izgled.

Uz prekrivače, kauč ili fotelju možete dopuniti šarenim ukrasnim jastučićima što će stvoriti ugodnu atmosferu. Birajte razne boje i oblike koji su ugodni vašem oku.

svjetlije tonove kombinirajte s pastelnim bojama

Uz bijele i bež tonove birajte pastelne boje. Tako uz svjetlije komade namještaja birajte pastelnozelenu, plavu ili ružičastu boju. Tamniji namještaj osvježite detaljima jarkih boja. Crnu ili tamnosmeđu podignite uz zaigranu žutu, narančastu i jarku plavu boju.

Ako se pitate trebaju li vam prekrivači, dajemo vam pet dobrih razloga za to:

1. Možete brzo i jeftino promijeniti cijeli izgled sobe

Nije potrebno kupovati dodatan namještaj i skupe detalje da biste promijenili izgled sobe. Dovoljno je samo pronaći savršen prekrivač i kombinirati ga s nekoliko ukrasnih jastuka kako biste u prostoriju doveli sasvim novu shemu boja.

Nekoliko ukrasnih jastuka jarkih boja u prostoriju unosi vedrinu

Tijekom zime birajte toplije tonove, a u proljeće i ljeto ubacite jarke boje i lagane tkanine s raznim uzorcima.

2. Prekrivač može koristiti i za pokrivanje

Osim što prekrivačem možete promijeniti izgled sobe, on će vam uskoro nakon što zadrijemate, biti pri ruci da se njime pokrijete i ugrijete.

Tijekom vrućih ljetnih mjeseci prekrivač vam može služiti za pokrivanje u krevetu jer vam tada neće biti potreban poplun ili deka već samo nešto što prebacite preko leđa ili struka.

3. Jednostavno održavanje

Većina prekrivača mogu se oprati u perilici rublja pa ih nije potrebno nositi u kemijsku čistionicu. Čak se i ne preporuča. Možete ga održavati i sami. Jednostavno ga stavite uz ostalo rublje i operite u perilici.

4. Prekrivač štiti namještaj

Istina je da puno vremena provedemo izležavajući se na kauču (više nego što bi trebali).

Ujutro znamo popiti kavu uz vijesti na kauču, neka popodneva se na njemu izležavamo, a često navečer popijemo koje pivo ili čašu vina uz dobar film ili seriju. Ako imate klince onda znate da je kauč mjesto vječitog majmuniranja.

Kauč je srce dnevne sobe, a teško ga je čistiti.

Kako bi što duže ostao lijep i udoban treba ga zaštititi, a pritom ne mislimo da ga ostavite u najlonu u kojem ste ga donijeli iz dućana. Koristite prekrivače.

5. Prekrivači nisu teški i masivni

Novi, dizajnerski prekrivači nisu kao oni nekadašnji za koje ste trebali isprazniti pola ormara kako bi ga pospremili.

Moderne prekrivače lako je složiti i pospremiti ih tijekom ljetnih mjeseci kada vam možda neće biti potrebni.

Prekrivači Mirjane Mikulec

Dnevne i spavaće sobe uređene u jedonstavnom skandinavskom stilu sa svjetlijim tonovima, u kombinaciji s drvom stil su dizajnerice interijera Mirjane Mikulec.

Perfecta Dreams trgovina u svojoj ponudi drži i prekrivače Mirjane Mikulec izrađene od najfinijih vlakana. Prekrivači su dostupni u bež i tamnoplavoj boji, s popularnim chevron uzorkom i prepoznatljivim resama, koje krase i Mirjanine kupaonske ručnike.

Prekrivači Mirjane Mikulec

Prekrivači će svaku sofu ili krevet učiniti još primamljivijim, a upravo promjenom takvih detalja u stanu mijenjate cijeli dojam prostora.

Prekrivači Mirjane Mikulec dostupni su u Perfecta Dreamsu!