KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Namještaj | Božićni popust | Perfecta Dreams

Namještaj | Božićni popust | Perfecta Dreams

Datum objave: 2019-11-13 13:59:51 +0100

Razmišljate li o novom namještaju za vašu sobu ili onih vaših mališana, novom madracu, podnici ili krevetu, ovo je adventsko vrijeme sjajna prilika da iskoristite blagdanske popuste koje vam je pripremio Perfecta Dreams. Ako si već neko vrijeme želite krevet s kombinacijom različitih materijala, kože ili platna s drvom ili metalom, koji će se lijepo uklopiti s ostalim namještajem u sobi, provjerite Perfectinu ponudu i popuste. Garanciju udobnosti, dugotrajnosti, vrhunske kvalitete i materijala, jamče i posebne linije Perfectinih kreveta iz vlastite proizvodnje. Oni će zadovoljiti sve vaše ukuse, željeni dizajn, model ili materijal te potrebne dimenzije.

Tabure za svaku prigodu

Treba li vam možda još i dodatni komad namještaja, Perfecta Dreams vam uz svoje primamljive modele modernih kreveta minimalističkog dizajna i jednostavnih linija ili onih klasičnih kreveta s raskošnijim detaljima koji daju starinski i antikni ugođaj, nudi i program taburea koje možete savršeno kombinirati uz krevet ili neki drugi namještaj, u vašoj spavaćoj, dnevnoj ili možda dječjoj sobi, predsoblju, garderobi, pa čak i kupaonici. Tabure je vrlo funkcionalan dio namještaja koji bi se trebao naći u svakom domu. Ne samo da osigurava dodatno mjesto za sjedenje i odmor, nego je i praktičan dekorativni dodatak i detalj. Potječe još iz 17. stoljeća iz Francuske pa nam tako i naziv dolazi iz francuskog -  tabouret, kako se nazivala niska sjedalica bez naslona.

Nekad su se koristili na francuskom dvoru

Zanimljivo je kako su nekada na francuskom dvoru Luja XIV. posebni principi određivali tko se može koristiti tabureima, a tko ne. U prisutnosti kraljice, dopuštenje za sjedenje imale su samo vojvotkinje. Danas su taburei u širokoj upotrebi i nema pravila. Zauzimaju malo prostora, lako se uklapaju u različite stilove i pojednostavljuju organizaciju sjedenja u boravku. Mogu biti niski, jastučasti, šareni, jednobojni, veliki ili mali, ovisno o tome koliko imate prostora i za što vam treba poslužiti - kao dodatni sjedeći prostor, stolica, mjesto za odmor vaših nogu dok čitate knjigu ili gledate televiziju jer se u kombinaciji s foteljom ili naslonjačem brzo pretvara u ležaljku, a kada vam dođu gosti, lako ga možete prebacivati s jednog kraja sobe na drugi i kombinirati kako vam u tom trenutku odgovara.

Široka upotreba i funkcionalnost

U hodniku vam može olakšati obuvanje cipela, a taburei često mijenjaju klasične fotelje u modernim prostorima u kojima se teži minimalizmu. Neki dizajni omogućavaju da nisu samo namijenjeni sjedenju, nego i za odlaganje novina, šalica, čaša, mobitela, daljinskog upravljača, igračaka i ostalih svakodnevnih sitnica koje vam moraju biti nadohvat ruke. Odlučite li se za pravu boju i dizajn, dat će efektan dojam i osobnost vašem prostoru, razbiti monotoniju, a jedan tabure ili više njih, postat će omiljeni komad namještaja, ako to već nisu. Taburei su samo neki od prijedloga kako si uljepšati ovaj Božić, možete ih pokloniti sebi, pa i drugima, nećete pogriješiti. U salonima Perfecta Dreamsa vas iščekuju, odaberite najbolje poklone s božićnim popustima i do 50 posto jer će blagdani uz Perfectu biti još ljepši!