KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Odaberite ugodan jastuk skrojen po vašoj mjeri | Perfecta Dreams

Odaberite ugodan jastuk skrojen po vašoj mjeri | Perfecta Dreams

Datum objave: 2019-11-13 13:59:37 +0100

A kao što je higijena pola zdravlja, tako je i dobar odmor i san važan preduvjet za održavanje optimalnog zdravlja. Istraživanja pokazuju da nedostatak i neredovitost sna izazivaju nervozu, mrzovolju, malaksalost, sklonost debljanju, remeti razinu naših kognitivnih sposobnosti - govora, pamćenja, koncentracije, razmišljanja, usporava razvoj mozga i njegovih kapaciteta te narušava prirodni biološki ritam svakog organizma.

Iako je poznato da su čuvene ličnosti poput francuskog vojskovođe Napoleona, 'čelične lady' -britanske premijerke Margaret Thatcher, engleske bolničarke Florence Nightingale, izumitelja Thomasa Edisona nerijetko spavali samo četiri sata dnevno, takav šok za organizam treba izbjegavati. Važno je tijelu dati mogućnost odmora i obnove nakon napornih dnevnih aktivnosti.

Podaci govore kako vam se zbog manjka sna, gotovo isključuje dio mozga kojim kontrolirate jezik, pamćenje, planiranje i osjećaj za vrijeme, povećava vam se razina stresa, a funkcionirate kao da imate manji postotak alkohola u krvi!

Može li se to spriječiti?

Ali ne treba zaboraviti i da se potrebna količina sna razlikuje među pojedincima. Čovjek u pravilu spava od 5 do 11 sati dnevno, u prosjeku 7,75 sati. „Količina sna koja nam je potrebna, tolika je da nam se ne spava tijekom dana“, kažu znanstvenici koji za pravilan odmor tijela preporučaju odlazak na spavanje oko 22 sata te buđenje oko 6 ujutro.

Ako si takav ritam ne možete priuštiti, onda se barem pobrinite da sati koje provedete zatvorenih očiju i u horizontali, budu što je moguće kvalitetniji. Udoban krevet, podnica, madrac i jastuk, osnovni su preduvjeti za to, a u Prefecta Dreamsu ćete dobiti sve to i još mnogo više!

Sve počinje od jastuka

Brigu za zdravlje i dobar san započnite izborom jastuka. Hoće li oni biti od visco elastične pjene, Technogela ili Latexa, izbor je na vama, jedino je važno da se što bolje prilagođavaju vašem tijelu. Zbog toga je Perfecta Dreams obogatio svoju ponudu Pillowise jastucima, koji su kreirani isključivo prema vama i vašim potrebama.

Odabir idealnog jastuka nikada nije bilo jednostavniji. Jedino što morate napraviti je svratiti do nekog od Perfecta Dreams salona. Ljubazno osoblje će uzeti vaše mjere i shodno tome, odrediti koji je jastuk najbolji za vas.

Ako ste u žurbi i nemate previše vremena za dolazak do Perfecta Dreams salona, ne brinite. Perfecta Dreams webshopom u nekoliko jednostavnih koraka i klikova možete doći do svog idealnog jastuka! Samo slijedite upute, upišite tražene podatke, mjere i odgovorite na postavljena pitanja. U tren oka pred vama će se pojaviti savršeni model Pillowise jastuka, koji besprijekorno odgovara vašem tijelu, poziciji spavanja i željenoj mekoći.

Ne propustite promotivno sniženje

Ako u svoj zdravi krevet želite unijeti malo boja, Pillowise Pink, Green, Red, Blue, Orange i Purple, oduševit će vas svojim živopisnim i osvježavajućim linijama boja, jednako kao i udobnost njihove premium memory pjene. Nemojte dugo čekati, odaberite jedinstveni Perfectin Pillowise jastuk izrađen po vama i prilagođen vašim mjerama i potrebama i iskoristite promotivno sniženje od 20 posto.

Priuštite sebi i svojim najmilijima udobno i zdravo spavanje, a Pillowise jastuci Perfecta Dreamsa, zajedno sa jednako kvalitetnim madracima, podnicama te vrhunskim namještajima za spavaće sobe, dnevne sobe i dječje sobe, to će vam i omogućiti!