KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Ostvari svoje snove i sudjeluj u našem kreativnom natječaju

Ostvari svoje snove i sudjeluj u našem kreativnom natječaju

Datum objave: 2021-02-15 12:24:51 +0100

Hrabrost je živjeti svoje snove daleko od kreveta u kojem su sanjani... Svaki početak je možda težak, no mi u Perfecta Dreamsu čvrsto vjerujemo u snove i znamo da se oni mogu ostvariti koliko god bili hrabri, veliki, ludi i nedostižni...

Treba sanjati velike snove - Dream big... i snovi se kad-tad ostvaruju.

I još jedna stvar u koju čvrsto vjerujemo je da se treba inspirirati, maštati, imati vjeru u sebe, čuti pametne ljude koji nam imaju nešto za reći...

I zato smo za vas organizirali jedan vrlo poseban kreativni natječaj. Sudjelujte u Story & Perfecta Dreams kreativnom natječaju Ostvari svoje snove! Ispričajte nam svoj put do uspjeha, osvojite Perfecta Dreams krevet te postanite dio kluba uspješnih, inspirativnih žena koje snove sanjaju – i ostvaruju.

Pričajte nam o svojim počecima, prospavanim i neprospavanim noćima, te trenucima kada se dogodio 'onaj klik', kada se nešto pomaklo i kada su se snovi počeli ostvarivati. 

Vaše priče nas nadahnjuju i vesele, a najkreativniji i najoriginalniji odgovor nagrađujemo Perfecta Dreams krevetom po vašem izboru.

Možete sami birati vrstu kreveta, visinu i vrstu uzglavlja, boje, tkanine... sve što želite kako bi se ostvario još jedan san - krevet iz snova.

Naime, gdje nastaju najljepši snovi? Uvijek u krevetu - mjestu gdje započinje i završava svaki naš dan. Mjestu gdje se odmaramo, punimo baterije novom energijom, kreativnošću, hrabrošću da ostvarimo svoje snove.

Kako sudjelovati u nagradnom natječaju?

Odite na ovaj link i upišite podatke i ispričajte nam svoju priču o uspjehu...

U naš kreativni natječaj možete se uključiti do 20. ožujka. Ime sretnog dobitnika/ce objavit ćemo ovdje.

Dok vi smišljate tekst za nagradni natječaj, mi ćemo vas inspirirati s našim boxspring krevetima koje najčešće odabiru uspješne mlade i samosvjesne žene.

Žene koje vole luksuz i beskompromisnu eleganciju najčešće biraju naš krevet Paris s baršunastom tkaninom. 

Dame koje su i dalje 'frajerice' obično odabiru boxspring krevet Oslo, i to s crnim ili inox metalnim nogama.

Žene koje najčešće slijede razum te razmišljaju vrlo praktično, često uzimaju krevete s ladicama i spremištima za odlaganje stvari, a Madrid i Dublin u posljednje su vrijeme najčešći odabiri.