KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Osvježite vašu spavaću sobu uz nove madrace i podnice

Osvježite vašu spavaću sobu uz nove madrace i podnice

Datum objave: 2019-11-13 13:59:43 +0100

Ako niste u potpunosti sigurni da znate što odabrati, stručnjaci Perfecta Dreamsa, riješit će sve vaše nedoumice. Oni vam stoje na raspolaganju za sva pitanja, a dat će vam korisne sugestije i savjete. U salonima Perfecta Dreamsa diljem Hrvatske, možete saznati sve što vas zanima o krevetima, madracima, podnicama, jastucima, namještaju za spavaće sobe, dnevne sobe i dječje sobe, kako ih urediti i kako pronaći ono što idealno odgovara vašem tijelu i navikama spavanja.

Znakovi koje treba prepoznati

Dobit ćete odgovore na sva pitanja i naučit ćete mnogo toga o zdravom spavanju, u kojem je predvodnik najbolji hrvatski brand visokokvalitetnog namještaja za kvalitetan i udoban odmor u krevet, Perfecta Dreams. Njihovi vrhunski asortimani, proizvedeni po najvišim europskim standardima, svojim dizajnom, kvalitetom i izborom, zauzimaju vodeće mjesto na tržištu, a jedinstveni su jer se prilagođavaju vama i vašim potrebama. Niste sigurni koje su to?

Ne brinite. Kroz nekoliko jednostavnih pitanja, stručnjaci Percfecta Dreamsa znat će prepoznati i utvrditi što i kako treba mijenjati te kakav krevet odabrati. Ako se ujutro budite umorni, s bolnim i ukočenim vratom, nemirno spavate i okrećete se tijekom noći, ustajete iz madraca, koji je već otrcan, istrošen, s vidljivim tragovima ulegnuća i neudobnosti, star je više od sedam godina, dileme nema, krajnje je vrijeme da svojoj kralježnici priuštite kraljevski odmor i tretman.

Koji su najbolji madraci?

Kakav za to treba odabrati madrac, uputit će vas Perfectini stručnjaci. Prepustite im da vam svojim znanjem i iskustvom pronađu idealnu kombinaciju koja će biti kao stvorena za vas, a vi ćete moći odabrati između madraca od pjene, latex materijala, opruge i technogel jezgre, koji svojom elastičnošću, antialergijskim svojstvima, udobnošću i prozračnošću, slove kao najefikasnije podloge za zdravo spavanje.

Prednjače zbog svojih visoko-kvalitetnih i otpornih materijala, koji osiguravaju optimalnu raspodjelu težine i daju potporu svim zonama tijela te smanjuju pritisak na kralježnicu. Ako se dvoumite u izboru i ne znate hoće li vam odabrano uistinu odgovarati, također se nemojte brinuti. U salonima Perfecta Dreamsa možete isprobati sve vrste madraca, uvjeriti se u njihovu udobnost i provjeriti njihove vrhunske karakteristike.

Ne možete se odlučiti za podnicu?

Nakon što ste odabrali madrac, nemojte misliti da ste gotovi. Slijedi najvažniji dio posla i neizostavni dio svakog kreveta – podnica. Pogrešno je smatrati da će sve biti bolje od stare podnice koja je škripala i proizvodila neugodne zvukove ili bila nagnuta u jednu stranu. Podnice i odgovarajući okvir kreveta moraju se savršeno stopiti s madracem i osigurati mu pravilnu potporu, pa si dajte si truda da pronađete one koji će biti dugotrajni i kvalitetni. Precizirajte veličinu koju želite. Podnica i okvir moraju se poklapati s vašom građom, visinom i težinom te trebaju biti proporcionalna veličini spavaće sobe. Zbog kojeg centimetra više ili manje, mogli bi kasnije požaliti.

Također je vrlo bitno da znate koji materijal želite, drvo ili metal. Perfecta Dreams ima vlastiti program podnica, koje su raspoložive u više modela, standardnih i vanstandardnih dimenzija. Izrađene su od bukovog drva s elastičnim letvicama, kojima garantiraju kvalitetu, izdržljivost i trajnost.

Metalne su također vrlo čvrste i trajne. Imaju metalni okvir s gusto raspoređenim, lameliranim elastičnim letvicama, dostupne su u nekoliko modela i dimenzija, a velika je prednost što se montiranjem nogica, mogu koristiti bez okvira kreveta.

A ako ipak želite okvir…

Podnice moraju biti u odgovarajućoj veličini s okvirom kreveta. Prije izbora, procijenite treba li vam dodatni prostor za posteljinu, jesu li vam bolji oštriji ili zaobljeniji rubovi koji su praktični za obitelji s djecom i kakvu presvlaku želite. Stvar je osobnog ukusa, boje i dizajna ostalog namještaja u spavaćoj sobi. Ali imajte na umu i održavanje. Znajte da se kožni i tapecirani okviri brže prljaju i potrebno je više vremena da ih očistite.

Mnogo je posla pred vama, ali Perfecta Dreams i njezini stručnjaci, tu su da vam pomognu!