KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Perfecta Dreams pruža Vam mogućnost za posao iz snova

Perfecta Dreams pruža Vam mogućnost za posao iz snova

Datum objave: 2019-11-13 13:59:45 +0100

Najbolji hrvatski brand visokokvalitetnog namještaja za zdravo spavanje i član grupe najjačih svjetskih brandova iz područja proizvodnje kreveta i madraca, podnica te prateće opreme i programa za potrebe zdravog i kvalitetnog spavanja sinonim je za dobar san, a kako bi se na najbolji način predstavio vrhunski asortiman, koji svojim dizajnom i kvalitetom zauzima vodeće mjesto na tržištu, Perfecta Dreams je otvorio dva radna mjesta s glavnom zadaćom – spavanjem!

Tko ne bi volio biti plaćen za spavanje na poslu

Zvuči nevjerojatno? Svaki Perfectin madrac i proizvod je pomno dizajniran, proizveden i provjeren, brine se o svim detaljima, kako bi se dobio zdrav i komforan san, a tijelo bilo u ispravnom položaju te kako bi se postigla idealna regulacija temperature, pospješio učinak kod raznih reumatskih oboljenja i umanjile ostale zdravstvene teškoće.

Zbog toga se pri proizvodnji svakog dijela madraca, kreveta, podnica, jastuka i ostalog namještaja pridaje velika pažnja, a kako bi konačan proizvod doista bio savršen, iz Perfecta Dreamsa su odlučili pronaći prave spavalice, koje obožavaju spavati i teško im je kada ujutro moraju ustati iz kreveta. Njihova glavna zadaća bit će spavanje i testiranje udobnosti kreveta i madraca.

Traže se pravi spavači

Vjerojatno ste se često puta pitali zašto radite posao koji ne volite, u Perfecta Dreamsu ga ne možete ne voljeti jer tko ne bi volio biti plaćen za spavanje na poslu? Bolje radno mjesto teško se može poželjeti, a većinu radnog vremena, provodi se u 'horizontali'. Predani rad podrazumijeva samo jedno – spavanje, ako treba pa i 'nasred kolodvora' ili na nekim ostalim prometnim i bučnim mjestima.

I vi ste među onima koji redovito kasne na posao jer vas prevari san ili nakon ručka teško možete odoljeti da ne 'ukradete' nekoliko minuta za kratki spavanac? U Perfecta Dreamsu vam to neće biti neugodnost, čak štoviše, velika prednost, a ako ste još i komunikativni i volite neformalno radno okruženje, izazov, zabavu i odmor i to baš na radnom mjestu, idealni ste kandidat i spavač kakav se traži!

Odmori se, zaslužio si..

Svoje sposobnosti spavanja moći ćete predstaviti u predvorju trgovačkog centra u Zagrebu, priprema se pravi mali spektakl, a od vas se jedino očekuje da ste spremni uživati u plaćenom spavancu. Svoje iskustvo i doživljaje spavanja na Perfectinim madracima moći ćete podijeliti s drugima, a ovo će biti vaš posao iz snova.

Idealni kandidati nemaju problema s nesanicom, vole spavati, obožavaju utonuti u udobne madrace i krevete i imaju iskustva u grljenju jastuka, druženju s krevetom i više nego što je potrebno, često prespavaju neke bitne događaje, poput predavanja ili razgovora za posao, mogu lako zaspati i na najneobičnijim mjestima, poput ugradbenih ormara, bicikala, kupaonice… Ima svega, a u Perfecta Dreamsu ćete biti plaćeni za svoj omiljeni hobi i radit ćete posao kakav ste oduvijek sanjali. I sanjat ćete, naravno, ali zdravo i kvalitetno!