KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Perfecta Srijeda 30% popusta

Perfecta Srijeda 30% popusta

Datum objave: 2019-11-13 13:43:06 +0100

Dobar san nema cijenu, a prednosti dobrog odabira - ili posljedice lošeg - osjećat ćete svaki dan

 

Proljeće se budi, a s njim i vrijeme kada planiramo uređenje svoje spavaće sobe. Samo ove srijede 3.4. je posebna "Perfecta Srijeda"  i izvrsna je prilika da si madrac, krevet, nadmadrac, podnicu ili jastuk (iz Perfecta Dreams asortimana) nabavite po jedinstvenom popustu od 30 %.

Ova srijeda rezervirana je za odlične popuste! U našim salonima možete ostvariti 30 % popusta na SAV Perfecta Dreams asortiman (madraci, nadmadraci, kreveti, podnice i jastuci). Uštedite na madracu i do 2.500 kn, a na krevetu i do 3.000 kn. Popust možete ostvariti u sljedećim našim salonima:

ZAGREB - Centar spavanja (Samoborska 147)

ZAGREB - Frankopanska 4

ZAGREB - City Center One West

ZAGREB - City Center One East

ZAGREB - Lanište - Jaruščica 15

SPLIT - City Center One Split

SPLIT - Poljička cesta 26b - Trstenik

OSIJEK - TC Super - Trg slobode 6

PULA - Jurja Žakna 4b

RIJEKA - Riva 4a

RIJEKA - Strossmayerova 11a

ZADAR - Ul. Zrinsko Frankopanska 18

 

Svjesni važnosti proizvoda koji podižu kvalitetu vašeg sna, posvetili smo svojih 20 godina radnog iskustva razvijanju proizvoda koji će vam u tome pomoći. Svaki madrac, krevet ili nadmadrac iz linije Perfecta Dreams je dizajniran, proizveden i provjeren s posebnom pozornošću. Hrvatsku proizvodnju čini 800 pari vrijednih ruku koje svakodnevno rade na kvaliteti naših proizvoda kako bi vama osigurali još bolji san. S godinama smo shvatili koliko je važno da vaša spavaća soba bude ugodan ambijent, vaša mala oaza mira. Tako počinje priča o dizajnu svih naših proizvoda.

Sve što vam za dobar san treba su udoban madrac, odgovarajući krevet i vaše uživanje u jednoj trećini života može početi.

 

ISTRAŽITE SVE NAŠE PROIZVODE