KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Perfectadreams madraci - salon u City Centru One East

Perfectadreams madraci - salon u City Centru One East

Datum objave: 2019-11-13 13:59:02 +0100

Madraci i kreveti za udoban san

Kako bi imali što udobniju podlogu za spavanje, iz Perfectine kreativne radionice proizašlo je nekoliko vrsta madraca: madraci od pjene, latex madraci, madraci s oprugama i technogel madraci s najnovijom ''tehnologijom'' u izradi podloga za spavanje. Koji ćete izabrati ovisi samo o vama i vašim preferencijama prema tvrdoći podloge. Spavanje će biti najdraža aktivnost, a jutrom ćete se buditi naspavani, odmorni i spremni za svakodnevne obaveze. Domaća kvalitetna prozvodnja oduševit će i najzahtjevnijeg kupca, a jednom kada iskušate način spavanja na Perfectinom madracu, ništa vam više neće biti dovoljno dobro.

Uredite svoju spavaću i dnevnu sobu

Uz vrhunsku ponudu madraca i popratnog asoritimana za zdravo spavanje, Perfecta vam u svom novom salonu nudi artkle za uređenje doma. Uz namještaj hrvatske proizvodnje, možete pronaći i namještaj talijanskih i španjolskih proizvođača za spavaće sobe i dnevne boravke te lampe, komode i dizajnerske stolice koji će upotpuniti cjelokupni interijer vašeg doma. Uz spavaće i dnevne sobe, u Perfectinom asortimanu pronaći će se zanimljivi komadi namještaja i za dječje sobe pa ćete na taj način uspješno urediti cijeli stan ili kuću. Impresivan dizajn, kvaliteta izrade uz prigodne cijene učinit će prostorije vašeg doma zanimljivim prostorom u kojem ćete rado boraviti.

Povodom otvaranja novog salona u prostoru trgovačkog centra City Centar One, Perfecta je svojim kupcima pripremila poseban popust od 30% na sav asortiman, stoga požurite u shopping i sanjajte s nama.

Fotografije: Mara Bratoš, domosfera.hr