KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Popust od 20% na sve artikle | Perfecta Dreams saloni

Popust od 20% na sve artikle | Perfecta Dreams saloni

Datum objave: 2019-11-13 13:59:28 +0100

Perfecta Dreams ima rješenje

Kako bi vam pomogli u rješavanju projetnog umora Perfecta Dreams na popust stavlja sav svoj asortiman, osim kutne garniture Kvadra. To znači, brzo u salone jer vas do kraja mjeseca travnja očekuje jedinstven popust od 20% na sve elemente za zdravo spavanje. Bilo da vam treba novi madrac jer više ne možete spavati na starom i istrošenom, bilo da već imate madrac, ali nikako da kupite odgovarajuću podnicu, bilo da jednostavno želite u svoju spavaću sobu unijeti novi element kojim ćete osvježiti prostor i učiniti ga ugodnijim za spavanje. Sve navedeno možete kupiti u mnogobrojnim Perfectinim salonima gdje će vas dočekati ljubazni prodajno osoblje, uputiti vas u pravom smjeru i savjetovati za zdrav i ugodan san. Još niste odlučili što vam zapravo treba? Kratko razmišljajte jer vas posebna ponuda očekuje još nekoliko dana!

Popusti za kvalitetne proizvode

Kvalitetan madrac znači zdrav i ugodan san. Toliko smo puta to ponovili da zasigurno i proljetne ptičice cvrkuću to na grani :). Ali, ako ste se pronašli u toj rečenici, jer se s bolnim vratom i leđima jutrom budite nenaspavani, a tijekom dana ne skidate ruku s usta koliko zijevate, vrijeme je za promjenu. Riješite se starog madraca ili nadmadraca i s njima bacite svoj umor dalje od sebe. Kvalitetni proizvodi nerijetko su obilježeni i nešto višom prodajnom cijenom budući da se izrađuju od najvalitetnijih materijala, a tehnologija proizvodnje popela se na najvišu razinu. Međutim, iz navedenog razloga, Perfecta kontinuirano svojim kupcima priprema razne popuste kako bi sebi i svojim bližnjima osigurali zdrav san. Jedna od takvih ponuda upravo je aktivna u svim salonima.

Ne dopustite da vam ugodan san bude samo mašta. Požurite u Perfectine salone sve do kraja mjeseca i podarite si jedinstveno iskustvo spavanja, ali i uređenja spavaćeg prostora. Velik izbor boja i materijala omogućit će prilagodnu namještaja svakom domu, a tada ćete u njemu vrlo rado boraviti i odmarati.