KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Popusti na madrace i krevete u Perfecta Dreams salonima

Popusti na madrace i krevete u Perfecta Dreams salonima

Datum objave: 2019-11-13 13:59:08 +0100

Kreveti i technogel madraci

U Perfectinom web shopu i prodajnim mjestima možete izabrati nekoliko vrsta kreveta: klasične i moderne metalne krevete, drvene krevete, krevete od kombiniranih materijala te one iz Perfectine proizvodnje. Kvalitetni materijali i vrhunska obrada osiguravaju jedinstvenu podlogu koju ćete vrlo rado smjestiti u svoju spavaću sobu. Dizajn i boje uklopit će se u svaki interijer te osigurati vaše zadovoljstvo. Ono što je zanimljivo je da ih sada možete kupiti po pristupačnijim cijenama. Naime, sve do kraja siječnja 2014. godine u svim Perfecta Dreams salonima vrijedi popust od 25% na kupnju kreveta uz plaćanje karticama Zagrebačke banke. A ako uz jedan od 15 različitih modela kreveta izaberete i madrac Galaxy ili madrac Premium na poklon ćete dobiti podnicu i nadmadrac. Jednom ponudom osiguravate cijeli set za zdravo spavanje. Uz navedeno, iz Perfectine radionice proizašli su i vrhunski technogel madraci i jastuci kojima ćete se oduševiti. Ako ste ga ''isprobali'' zasigurno ste ga poželji u svom domu. To je sada moguće uz čak 40% popusta. Ne ustručavajte se posjetiti jedan od najbližih prodajnih salona kako biste se i sami uvjerili u jedinstvenost ovog madraca.

Požurite u salon po madrac

Perfecta Dreams Salon ili prodajno mjesto morat ćete posjetiti i ako poželite jedan od madraca na zalihama. Pitate se o čemu je riječ? Naime, uz navedene popuste, Perfecta je u svojim salonima pripremila posebnu akciju od 40% na madrace u starom dizajnu navlaka koje se više ne proizvode. Na internetskoj stranici možete pronaći popis svim prodajnih mjesta te izabrati onaj koji vam je najbliže kako biste proučili ponudu. Na taj način ćete utvrditi i koji vam madrac najviše odgovara, bio to onaj od pjene, s oprugama, latex materijalom ili, isto na popustu, technogel. Svakako odvojite svoje vrijeme kako biste izabrali odgovarajuću podlogu jer su kvalitetni i zdravi snovi najvažnija stavka vašeg svakodnevnog funkcioniranja. Nakon što se jednom naviknete na Perfecta Dreams madrac više vam ništa neće biti dovoljno dobro, zadovoljni i sretni ćete prolaziti kroz ove zimske dane.

Odvojite jedno popodne i posjetite Perfecta Dreams salone, ili jednostavno provjerite ponudu u webshopu te iskoristite jedinstvenu mogućnost i posebne popuste koji će vam uljepšati ovo predblagdansko vrijeme.