KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Prekid. Priča o muškarcima i madracima.

Prekid. Priča o muškarcima i madracima.

Datum objave: 2019-11-13 13:43:27 +0100

Vjerujemo da svatko od nas ima neku vezu u kojoj je prekid bio najbolja opcija, a i nekog dosadnog tipa koji nije nikako popuštao.

Sjećam se, jednom mi se udvarao jedan dečko i bio mi je jako simpatičan, ali i jako ružan. Pa nećeš valjda dozvoliti da zato što ti ga je žao da završiš s njim u vezi, krevetu, braku, rekla mi je sestra. I bila je potpuno u pravu.

Najgore su te veze iz sažaljenja. Kako to prekinuti, kako kad se on tako trudi i užasno je uporan?

Upravo na tu crticu me podsjetila najnovija Perfectina reklama o dosadnom starom madracu koji ne pušta... Ne da joj da ga se riješi...

A kako znamo da je kraj?

Uf nekad je to teško priznati. Kad ne osjećamo više leptiriće u trbuhu, kad ne osjećamo ljubav, kad je jednom puno više stalo nego onom drugom, kad ovom drugom uopće nije stalo... kad jedan drugog iscrljujemo, umaramo, mučimo... i kad duboko u sebi slutimo da treba napraviti rez i jednostavno završiti tu besmislenu priču.

Game over. Idemo dalje.

Da, baš kao u Perfectinoj reklami s madracima.

Btw. jeste li znali da bi madrac trebalo promijeniti svakih 6 do 7 godina?

Naime, stručnjaci kažu da madraci imaju vijek trajanja, a to je oko 15.000 sati spavanja. To je prvenstveno jer svake noći znojenjem gubimo oko pola litre vode, a svake godine gubimo pola kilograma odumrlih stanica kože. A gdje one završe? Većinom u našim madracima.

Da, madraci ne dolaze s timerom u sebi koji nas alarmira da je madrac dao svoje i da je pun odumrlih stanica i da se pjena počela mrviti. Oni se ne raspadaju se naočigled poput tenisica, ne troše se baterije, niti se neće pokvariti kao elektronički uređaji. Zato valjda i prekasno saznamo da je madrac dao svoje, iako se često budimo umorni, bezvoljni s bolom u leđima.

"Mučimo se, moramo prekinuti." 

“Ti prekidaš sa mnom?”

“Da… i problem nije u meni, već u tebi. Godinama me već ne puštaš na miru, naočigled više nisi za mene i već me duže vrijeme umaraš.”

“Riješi ga se! Iskoristi besplatan odvoz svog starog madraca i pronađi novi madrac svojih snova!”

Baš kao u Perfectinoj najnovijoj reklami.

Madrac je najlakše prekriti plahtom i zaboraviti da smo s njim u najintimnijoj vezi trećinu svog života. Upravo iz razloga što ponekad ne znate kako biste se riješili starog madraca, Perfecta Dreams vas u 5.-om mjesecu daruje posebnom mogućnošću - besplatnim odvozom starog madraca. O njemu više ne morate brinuti, a mi ćemo ga odvesti na deponij. Jedina stvar koju morate je - odabrati madrac svojih snova i započeti novu vezu u kojoj ćete biti zadovoljni.

Nedavno smo uveli i opciju 100 noći probnog perioda na najbolje madrace. Zvuči odlično, pogotovo ako niste baš sigurni s kim biste tu vezu započeli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

p.s. Iskoristite odlične popuste na madrace, krevete i jastuke. Više o akcijskim ponudama saznajte na ovom linku 

 

Tekst: Boba Blašković
Fotografije: Damir Žižić

 

KLIKNI NA AKCIJU