KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Primamljiva ponuda eksponata: Iskoristite sniženje i do 50 posto!

Primamljiva ponuda eksponata: Iskoristite sniženje i do 50 posto!

Datum objave: 2019-11-13 13:59:26 +0100

Gozba za grinje i mamac za bakterije

Ovo je doba godine kada mnogi shvaćaju da upravo krevet, u kojem provodimo trećinu svog životnog vijeka, sustavno zapostavljamo i kao da namjerno izbjegavamo razmišljati o tome na kakvoj podlozi spavamo. Prekrivači, madraci i jastuci svakodnevno sakupljaju prašinu, znoj i slinu što je prava "gozba" za grinje i mamac za bakterije. Naime, ljudsko tijelo tijekom noći ispušta velike količine znoja, a ta vlaga upija se u naš krevet i jastuk čime se stvara idealno okruženje za ove mikroorganizme koje se potom hrane mrtvim stanicama kože koje naše tijelo konstantno odbacuje. Ovo je posebno problematično za ljude alergične na grinje jer sušeni izmet grinja, u kojem se nalaze alergeni, inhaliramo i tako postajemo osjetljivi na njega. I dok taj problem možemo djelomično rješiti ako posteljinu i navlake budemo prali na temperaturi od 60°C, malo je teže oprati madrac.

Vrijeme je za promjenu

Kad ogovorimo o spavanju ništa nije toliko važno kao dobar madrac. Zbog toga je madrace potrebno kontinuirano održavati tijekom cijele godine, dok bi detaljno čišćenje trebali obavljati nekoliko puta godišnje, posebice na prijelazu godišnjih doba. No, isplati li se uopće truditi oko čišćenja madraca koji vam već godinama zadaje prave muke? Većina proizvođača madraca preporuča da se on mijenja svakih osam do deset godina, ali njegova zamjena ne ovisi toliko o određenom vremenskom roku koliko o tome koliko vam on udobnosti pruža za spavanje. Ako se noćima prevrćete s jedne strane na drugu, ako vam je madrac neudoban, a ujutro se budite "polomljeni", nenaspavani i razdražljivi, najbolja stvar koju možete napraviti za sebe i svoje zdravlje jest da bacite taj stari madrac koji vam uništava život i jednostavno uložite novac u kupnju boljeg i kvalitetnijeg, po mogućnosti od antialergijske pjene koja sprječava nastanjivanje grinja. A postoji li bolje vrijeme za tako divnu promjenu od proljeća?

Primamljiva ponuda eksponata - popust do čak 50%!

Pozivamo vas sve na popodnevni odmor uz primamljivu ponudu eksponata po super cijenama. Nagradite se novim krevetom, madracem, ormarom, lampom ili komodom uz popuste i do 50 posto. Veliko proljetno sniženje koje vam je pripremila Perfecta Dreams idealna je prilika da konačno napravite korak naprijed za svoje zdravlje i osigurate si miran san. Ako ste ikad maštali o tome da ste probuditie odmorni i naspavani, sad je prava prilika da svoje ostvarite svoje maštarije i podignete kvalitetu života na posve novu razinu. Iskoristite tu priliku!