KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Probni period 100 noći

Probni period 100 noći

Datum objave: 2019-11-13 13:43:15 +0100

Spavajte na našem madracu 100 noći i dat ćemo vam priliku da se predomislite. Isprobajte ga u udobnosti svog doma i uvjerite se da imamo nešto najbolje za vas. Ukoliko niste 100% zadovoljni, možete ga vratiti i novac će vam u potpunosti biti vraćen. Jedina vaša obveza je da organizirate povrat, pri čemu je dobro imati na umu da se svi vraćeni madraci neće ponovno vratiti u prodaju. To vam jamči sigurnost da nećete dobiti već korišteni madrac prilikom kupovine, već potpuno novi. 

 

Toliko smo samouvjereni da ćete zavoljeti naše najbolje i najprodavanije madrace da upravo na njih darujemo mogućnost probnog perioda od 100 noći:

Orion+

Superior

Royal Silk

 

Odabrani madrac ćemo poslati u vaš dom i pokloniti vam 100 noći spavanja na njemu kako biste odlučili je li dobar za vas. Ne morate ga držati u plastičnoj foliji - spavajte na njemu najnormalnije. No prilikom povrata ukoliko niste zadovoljni madracem, obavezno s njim dostavite i pakiranje. Madrac možete poslati dostavom u našu tvornicu, ali najprije morate prijaviti povrat putem e-maila na: webshop@perfecta.hr