KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Richard Branson: savršen hotelski krevet za poslovne ljude

Richard Branson: savršen hotelski krevet za poslovne ljude

Datum objave: 2019-11-13 13:50:07 +0100

Sir Richard Branson poznati je engleski tajkun, investitor i filantrop. Najpoznatiji je kao osnivač Virgin Group tvrtke, sastavljene od oko 400 kompanija, od kojih je najpoznatija zrakoplovna kompanija Virgin Atlantic. 

Njegovo bogatstvo procjenjuje se na čak 7.8 milijardi dolara, pa izgleda da ovaj čovjek stvarno “zna svoje znanje” smiley

A isto je tako očito koliko ovaj uspješan poslovnjak cijeni i voli spavanje. Pitate se kako to znamo? Pa jer je prošle godine njegov hotelski lanac (Virgin Hotel) patentirao savršen krevet za poslovne ljude. 

Bransonov krevet: za bolju produktivnost poslovnih putnika

Richard Branson može i krevet pretvoriti u produktivno mjesto za rad :)
Richard Branson može i krevet pretvoriti u produktivno mjesto za rad :)

 

Richard Branson je stvorio savršen krevet kojeć već od početka prošle godine nudi u hotelu u Chicagu.

Krevet je nazvao Lounge krevet, a svoju ponudu u bližoj budućnosti namjerava proširiti na ostale hotele u New Yorku, Dallasu i Nashvilleu. 

No što je tako posebno u tom futurističkom krevetu? 

3 koncepta prema kojima je dizajniran krevet

Bransonov krevet možete koristiti i u poslovne i u osobne svrhe. Dakle spavanje :)
Bransonov krevet možete koristiti i u poslovne i u osobne svrhe. Dakle spavanje :)

 

1. Ergonomičnost je na prvom mjestu

Većina hotelskih kreveta ima visoko i okomito uzglavlje pa kad se želite udobno namjestiti u krevetu trebate nagomilati mnogo manjih jastuka iza leđa. 

Nasuprot običnih hotelskih kreveta, lounge krevet je mekan, a njegovo uzglavlje je ergonomično i nagnuto za 120 stupnjeva. Tako se gosti hotela mogu udobno nasloniti i raditi na laptopu ili tabletu. 

“Ako u uredu možete sjediti na ergonomskom stolcu zbog kojeg su vam leđa zahvalna, zašto takav ne bi bio i krevet?” kaže voditelj Virgin hotelskog lanca Raul Leal, dodajući kako dizajn uzglavlja prilikom naslanjanja sprječava udarce glave u zid.

2. Mjesto za rad i druženje

Lounge krevet dizajniran je tako da se ergonomično uzglavlje nalazi na tri kraja kreveta, pa tako na jednom krevetu mogu udobno sjediti čak troje ljudi u isto vrijeme. Isto tako, prednji kutak daje dodatnu podršku tako da madrac ne može “potonuti” kada treća osoba sjedi pored vas. 

“Svako ima svoje mjesto za sjedenje, svi mogu razgovarati i raditi na svojim elektroničkim uređajima” kaže Raul Leal.

3. Tehnologija u krevetu

Odmah u blizini kreveta nalaze se utičnice kako bi se pojednostavila upotreba elektroničkih uređaja. Gost ih može puniti u bilo kojem trenutku.

Osim toga, Virgin hoteli imaju posebnu mobilnu aplikaciju za goste koji žele namjestiti sobnu temperaturu ili naručiti poslugu u sobu. I to bez ikakvog micanja. Stvarno nikada ne morate napustiti krevet smiley

Nakon što je Branson izložio svoje Lounge krevete u Chicagu, zaprimio je mnogo narudžba od samih zaposlenika hotela i gostiju koji bi željeli ovakve krevete u svojem domu.

Iz tog je razloga Branson odlučio nuditi krevete i široj publici, a ne samo hotelima.

Moramo priznati da nam se dizajn ovog kreveta stvarno sviđa. Mogli bi i mi tako nešto izmisliti smiley 

No za sada smo i više nego dovoljno, ponosni na kvalitetu naših kreveta, madraca i jastuka smiley Ma svih proizvoda povezanih sa spavanjem. Da, da… malo se hvalimo.

Možda nisu posebno dizajnirani za poslovnjake, ali su dizajnirani za dobar i kvalitetan odmor smiley

Lijepo se naspavajte!

Pogledajte krevete za dobar odmor :)