KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Ručnici Mirjane Mikulec

Ručnici Mirjane Mikulec

Datum objave: 2019-11-13 13:41:41 +0100

Ne brinite, da bi se sunčale na ručniku poznate dizajnerice Mirjane Mikulec ne trebate guglati gdje naša draga Mirjana ljetuje.

Ona se potrudila za sve "it" djevojke izraditi preslatke ručnike na kojima se i sama sunča, a evo i pet odličnih razloga zašto bi odmah trebali zaviriti na naš web i potražiti ih.

Razlog #1 Oni su chic

Otmjenost i elegancija riječi su koje su se kod nas udomaćile pod pojmom šik. Ono što je šik u ručnicima Mirjane Mikulec su decentan dizajn i kvalitetan materijal.

Plavi ručnik s pomponima Korkyra Mirjana Mikulec

Osim što su praktični, ovi ručnici savršen su modni dodatak te ih je lako kombinirati s ostalim stilovima i uzorcima omiljenih kupaćih kostima, ali i šik velikim slamnatim šeširima.

Razlog #2 Savršeni su za sve "it" djevojke

Znate li što su "it" djevojke?

Za uspjeh im ne treba neka izvanserijska ljepota ni atraktivnost ili izazovnost. One jednostavno imaju “to nešto” zbog čega su važnije od ostalih.

Ručnici Mirjane Mikulec također imaju “to nešto” što ih čini privlačnima i jedinstvenima. Zapravo, imaju puno “tog nečeg”, a uz njih ćete definitivno i vi postati “it”.

Plavi ručnik s pomponima Mirjana Mikulec

Ne moramo vas podsjećati da se “it” djevojka postaje kad nešto objavite na društvenim mrežama, a ručnici Mirjane Mikulec jaaako su fotogenični.

Razlog #3 Trendi pomponi i zanimljivi uzorci

Mirjana je u svojoj prošloj liniji izdala kupaonske ručnike i mekane prekrivače u kojima je koristila trendi dodatak - pompone.

I ručnike za plažu iz nove kolekcije krase sad već prepoznatljivi, šarmantni i razigrani pomponi. Pastelni tonovi koje krase kombinacije uzoraka poput pravilnih linija ili geometrijskih likova zadovoljit će sve modne ukuse.

Ručnik za plažu Mirjana Mikulec

Svojim ručnicima Mirjana je nadjenula i starogrčka imena dvaju predivnih hrvatskih otoka - Korkyra (Korčula) i Pharos (Hvar).

Razlog #4 Izrađeni su od kvalitetnog pamuka

Nova kolekcija ručnika izrađena je od mekanog, kvalitetnog 450 g pamuka koji je vrlo ugodan i mekan na dodir, dobro upija i jednostavno ga je održavati.

Ručnik za plažu Mirjana Mikulec ljubičasti

Razlog #5 Veliki su

Dimenzije ručnika još su jedan dodatan razlog zašto bi ih ovog ljeta trebali ponijeti na plažu, a na površinu 80x160 cm stat će i vaša bolja polovica s kojom ćete se ovog ljeta stisnuti negdje ispod mirisnih borova i samo uživati.

Ljubičasti ručnik Pharos s pomponima Mirjana Mikulec

Samo da razjasnimo: još se nismo zasitili vaših nožica na plaži. Želimo da ljeto potraje što duže, a društvene mreže još malo vrve morskim fotkama s ovih predivnih ručnika.

Ostale detalje i cijenu ručnika za plažu Mirjane Mikulec pronađite na našem webu i svim Perfecta Dreams salonima!

Klik do slatkog uživanja na plaži