KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Skakanje po krevetu razvija inteligenciju

Skakanje po krevetu razvija inteligenciju

Datum objave: 2019-11-13 13:41:55 +0100

Svi mi od malih nogu volimo izvoditi vratolomije i svi pamtimo kako smo kao mali voljeli skakati po krevetu i gađati se jastucima od perja.

Danas su stvari malo drugačije. Jastuke od perja zamijenili su anatomski ili oni punjeni pirovim ljuskicama i heljdom. Ni madraci više nemaju opruge već su punjeni PU pjenom ili gelom.

No, dvije stvari su ostale iste:

  • klinci još uvijek vole iskakati po krevetu, a
  • roditelji se i dalje boje da se pritom ne ozlijede.

Ne brinite. Stručnjaci djeci savjetuju što više prevrtanja, penjanja i skakanja.

Naime, mnoga su istraživanja pokazala da premalo fizičke aktivnosti kod djece uzrokuje smanjenje duboke strukture mozga koja utječe na kognitivne procese, što dovodi do disleksije, disgrafije ili poremećaja u govoru.

Ono što roditelji obično zovu ludovanje, zapravo je dobro za razvoj intelektualnih sposobnosti njihovih najmlađih.

Preporučujemo skakanje po krevetu, ali samo uz prisutnost starije osobe

Stoga preporučujemo da mališanima dozvolite skakanje po krevetu, ali samo uz prisutnost starije osobe koja će ih "držati na oku" kako bi uvijek bilii sigurni.

Perfecta Dreams nagrađuje vas za skakanje po madracu ovog vikenda na InDizajn festivalu u Areni Zagreb

Perfecta Dreams ove je godine na popularnom InDizajn festivalu pripremila jedno malo iznenađenje za vas.

Ako volite akciju i dobru zabavu, savjetujemo vam da sudjelujete u nagradnom natječaju “skoči, fotkaj i osvoji” jer imate priliku osvojiti vrijednu nagradu.

Od 13. do 16. rujna posjetite Perfecta Dreams štand u Areni Zagreb gdje vas očekuje veeeliki madrac veličine 3 x 2 m. Da, dobro ste pročitali. 

Sve što trebate napraviti je:

  • napraviti ludu pozu,
  • skočiti i
  • okinuti ludu fotografiju.

Nakon savršenog skoka fotku možete objaviti na Instagramu ili službenoj Facebook stranici Perfecta Dreamsa, kao komentar uz našu objavu nagradnog natječaja (prva objava na vrhu stranice).

Na InDizajn festivalu posjetite štand Perfecta dreamsa i sudjelujete u nagradnom natječaju “skoči, fotkaj i osvoji”

Nemojte zaboraviti označiti fotku s hashtagom #PerfectaDreamsNajSkok do 16. rujna i tako ući u konkurenciju za glavnu nagradu.

Najkreativnija, najcool ili najoriginalnija fotka osvaja jastuk Citrona koji je napravljen od visoko kvalitetne mekane memory pjene, obogaćene mirisima agruma koji će mu dati svježinu i umiriti te dok padaš u prekrasne mediteranske snove.

Uz ovaj super jastuk dolazi i navlaka s vitaminima (Anti Aging) koja će dodatno njegovati kožu tvog lica dok se ti odmaraš!

Skakanje na madracu je naravno, na vlastitu odgovornost, a preporučujemo da sve malene ručice prilikom skakanja drže njihovi roditelji.

Fantastična petorka

Uz XXL madrac će na festivalu biti predstavljena i “fantastična petorka” - odlični kreveti koje možete nabaviti u svim Perfecta Dreams prodavaonicama.

New York krevet Perfecta Dreams Krevet Berlin Perfecta Dreams Krevet Madrid Perfecta Dreams Krevet Amsterdam Perfecta Dreams Krevet Vox Nature 

Sigurni smo da će naša “fantastična petorka” (New York, Berlin, Madrid, Amsterdam i Vox Nature) u vašem domu postati omiljeno mjesto za vratolomije.

Da biste saznali nešto više o njima, posjetite naš web shop ili nas posjetite na sajmu!

Saznaj više