KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Skandinavski stil - neutralan stil s kojim ne možete pogriješiti u uređenju doma

Skandinavski stil - neutralan stil s kojim ne možete pogriješiti u uređenju doma

Datum objave: 2019-11-13 13:43:13 +0100

Često smo ziheraši. Pogotovo kada je opremanje doma u pitanju. Jeste li znali da najčešća boja za tapeciranje kreveta, sofa i fotelja je siva ili bež? Razlog tome je lakše održavanje tih boja, a i činjenica da svi nekako želimo da nam namještaj traje i da godinama uživamo u njegovoj ljepoti.

Možda baš zbog toga stil koji nikada ne izlazi iz mode je skandinavski stil i njegovi neutralni, prirodni tonovi.

Skandinavski stil svoje korijene traži u prirodi, ekologiji, nenametljivosti, funkcionalnosti, jednostavnosti, udobnosti. Stil koji nadrasta sam dizajn i postaje način življenja. 

Bijela, crna i siva boja, drvo, pročišćeni interijeri, jednostavnost, biljke, zanimljiva rasvjeta, neki upečatljivi detalji koji daju živost i toplinu, glavne se karakteristike tog vječnog klasika koji će teško izaći iz mode. 

Dizajn je minimalistički, čistih jednostavnih linija koje neodvojivo prate funkciju. No, koliko god on bio pragmatičan, jednostavan i funkcionalan, tajna je u tome što takav interijer nipošto ne djeluje hladno, nego upravo suprotno, skandinavski interijeri su napravljeni točno po mjeri čovjeka i prirode.

Čovjeka koji voli prirodu, obitelj, život. I one jednostavne, obične stvari zbog kojih volimo biti kod kuće i uživati u lijenim jutrima u krevetu, osunčanim popodnevima, mirnim večerima...

Uživati možete i u našim krevetima, a ako ste ljubitelj skandinavskog stila preporučamo modele:

1. Krevet London

2. Krevet Orlando

3. Krevet Vindo

Piše : Boba Blašković

Fotografije: Pinterest, Perfecta, Carpe Diem

UPOZNAJTE SVE NAŠE KREVETE