KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

SKOČI, FOTKAJ I OSVOJI

SKOČI, FOTKAJ I OSVOJI

Datum objave: 2019-11-13 13:41:52 +0100

Ove godine na popularnom In Dizajn festivalu uređenju modernog doma imamo jedno malo iznenađenje za tebe? Ako voliš akciju i dobru zabavu, savjetujemo ti da sudjeluješ u našem NAGRADNOM NATJEČAJU jer imaš priliku osvojiti vrijednu nagradu (i pri tome se dobro zabaviti).

 

Na našem štandu te očekuje MADRAC VELIČINE 3 x 2 m. Sve što trebaš napraviti je: napraviti ludu pozu, skočiti*, biti kreativan i pri tom se fotkati. Objavi fotku na društvenim mrežama, ali pazi: na Instagramu (ne zanoravi nas pratiti kako bismo vidjeli tvoj #) ili na našoj Facebook stranici (Perfecta Dreams) kao komentar na nagradni natječaj (prva objava na vrhu koja će biti svih dana koliko traje sajam/ nagradni natječaj) i označi fotku s hashtagom #PerfectaDreamsNajSkok do 16. rujna.

Najkreativnija, najcool ili najoriginalnija fotka osvaja nagradu: jastuk Citrona. Jastuk je napravljen od visoko kvalitetne mekane memory pjene obogaćenu s mirisima agruma koji će ti dati svježinu i umiriti te dok padaš u prekrasne mediteranske snove. Navlaka s vitaminima (Anti Aging) će dodatno njegovati kožu tvog lica dok se ti odmaraš!

Posjeti nas na InDizajn festivalu uređenja modernog doma i otkrij sve novitete u uređenju spavaćih soba. Donosimo pregršt novosti... pssssssst!

 

 

* SKAKANJE NA MADRACU JE ISKLJUČIVO NA VAŠU ODGOVORNOST.