KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Spavaće sobe - ugodniji san

Spavaće sobe - ugodniji san

Datum objave: 2019-11-13 13:58:39 +0100

Elementi za ugodan san

Kako bi se postigao ugodan san važno da su kreveti, madraci ili nadmadraci i podnice vrhunske kvalitete te da pružaju pravu potporu tijelu kako se jutrom ne bi budili neispavani, s bolovima u leđima te iscrpljni. Pri uređenju svoje spavaće sobe odvojite dovoljno vremena kako biste izabrali prave elemente koji će vam odgovarati. Perfecta Dreams u svojoj ponudi ima drvene, metalne, kovane i krevete od kombinacije navedenih materijala. Madraci koje nudi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala, a možete izabrati  one od pjene, latexa, s oprugama ili gel jezgrom koja postaje sve popularnija u razvoju madraca za što bolji san. Uz krevete i madrace, u Perfecta Dreams asortimanu možete izabrati i metalne ili drvene podnice, koje će pružati konačnu potporu vašem tijelu, ali i čuvati madrac od prekomjernog deformiranja ili uništavanja. Nakon što osigurali sve najvažnije elemente za zdravo spavanje i nakon što se naspavali tijekom noći, dan će vam ostati za kreativne ideje uređenja ostatka spavaće sobe.

Uređenje spavaće sobe

Budući da u spavaćoj sobi provedemo gotovo šest godina u svom životu (što govore brojke mnogih istraživanja i sažetaka vremena spavanja u prosjeku) važno je da je i uredimo kako bismo se u njoj osjećali ugodno. Izaberite namještaj koji će odgovarati stilskom uređenju ostatka sobe. Perfecta Dreams ima setove soba koje možete iskoristiti, a s druge strane i kombinirati s već postojećim namještajem ukoliko ne preuređujete sobu iznova. Osigurajte nježne i blage boje na zidovima, namještaju i detaljima koji neće stvarati nervozu te koji će vas prije spavanja umiriti. Opskrbite sobu i s nekoliko detalja, ne pretjerujte i dodajte slike, fotografije, figure i slične elemenete koji su vam dragi. Ne postavljajte zelene biljke, a po mogućnosti izbacite i televizor iz opcije. Sve u sobi treba biti podređeno vašem spavanju i ugodnom snu koji će vam osigurati kvalitetno djelovanje tijekom dana.

U Perfecta Dreams asortimanu možete pronaći sve proizvode za kvalitetan san, a nerijetko ćete biti infomorani s novostima poput 'madraci akcija' ili 'kreveti akcija', koje će vam osigurati povoljno uređenje spavaće sobe na željen način i s kvalitetnim elementima. Ugodan san!