KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Spavaće sobe | Zanimljiv dizajn i kvalitetni madraci

Spavaće sobe | Zanimljiv dizajn i kvalitetni madraci

Datum objave: 2019-11-13 13:58:47 +0100

Posebno je zanimljiv talijanski dizajn kojeg ćete pronaći u salonima, a koji uz svoj zanimljiv dekor pruža i kvalitetan materijal koji će vašim sobama osigurati dugotrajnost. Svaka soba, bez obzira na veličinu  i raspored kvadrature, može se opremiti zanimljivim namještajem, s kojim će u ovo proljetno vrijeme postati idealan prostor za boravak i snove tijekom noći. Uz velike komade namještaja, koji su prethodno navedeni, ne zaboravite pri uređenju interijera te prostorije obratiti pažnju na detalje, kao što su zrcala, zavjese, pa čak i posteljinu te pokrivače. Uredite prostor za spavanje u kojem ćete uživati.

Madraci su najvažniji dio spavaće sobe

Iako je uređenje spavaće sobe, posebice u proljetno vrijeme, važan dio uređenja stambenog prostora, veliku pažnju morate posvetiti izboru madraca. Koliko god je važno ugodno se osjećati u prostoru, toliko je još važnije imati podlogu koja će osigurati zdrav i kvalitetan san. Proizvođači madraca u današnje vrijeme nude mnoštvo različitih madraca izrađenih od različitih materijala. Tako vam na raspolaganju stoje madraci od pjene, madraci s oprugama te novost u izgradnji kvalitetnog sna, madraci s technogel jezgrom. Ovisno o vašim željama i potrebama za podlogom, bila ona tvrda ili meka, možete posjetiti proizvođača u maloprodajnim salonima te isprobati madrac na licu mjesta. Uz stručni savjet u salonu te vašu reakciju na podlogu, možete kupiti madrac te ga isprobati u svom domu. Većina proizvođača omogućuje i povrat, odnosno zamjenu, u određenom periodu, stoga vrlo jednostavno i bezbrižno možete izabrati svoj djelić udobnog sna.

Ako još uvijek odgađate ulaganje u svoju spavaću sobu, vrijeme je da se pobrinete za svoje zdravlje i kvalitetan san, a pritom možete uživati i u samom uređenju interijera. Upravo je proljeće idealno vrijeme za promjene, a na ovaj način možete izbjeći i proljetni umor koji se nerijetko pojavljuje.