KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Sretan Majčin dan uz iznenađenja za sve mame

Sretan Majčin dan uz iznenađenja za sve mame

Datum objave: 2021-05-07 13:33:01 +0200

Stara židovska poslovica kaže: “Bog nije mogao biti na svakom mjestu, pa je zato stvorio majke.”

Puno je istine u toj rečenici. Majke su uistinu najvažnije osobe u svim našim životima i uz nas su u svim našim životnim fazama. Uvijek nesebične, požrtvovne, pune bezuvjetne ljubavi i pažnje...

“Biti majka znači učiti o snagama koje niste znali da imate i doživjeti strahove za koje niste znali da postoje”- rekla je spisateljica Linda Wooten.

Sve majke, vjerujemo, jednoglasno će se složiti s tom rečenicom kao i izjavom legendarne talijanske glumice Sophije Loren koja je u jednom davnom intervjuu izjavila: "Majke nikad nisu same u svojim mislima. Majka uvijek mora razmisliti dvaput, jednom za sebe i jednom za svoje dijete".

Puno je citata na tu temu, a nama se najviše sviđa onaj američke spisateljice Kate Douglas Wiggin: "Mnogo je ruža, zvijezda, zalazaka, sunca, leptira, braće i sestara, tetaka i bratića, ali je na cijelom svijetu samo jedna majka.”

I zato smo povodom Majčinog dana za sve sadašnje i buduće majke i njihovu djecu pripremili iznenađenja - popuste od 30 posto na madrace, 20 posto na krevete te mnoštvo divnih i korisnih sitnica za dom.

Iznenadite svoju mamu s novim jastukom, madracom, krevetom, poplunom ili pak s nekom od naših dekoracija.

Prekrivač, dekica, coffee table, lampa, ogledalo, fotelja... izbor je uistinu na vama.

Ponudu dekoracija istražite u našim Perfecta Dreams salonima (link na naše salone) ili na našoj web stranici.