KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Studentski život i spavanje. Priča za sebe...

Studentski život i spavanje. Priča za sebe...

Datum objave: 2019-11-13 14:25:46 +0100

Bliži se nova akademska godina i novi izazovi. Kako biti dobar i savjestan student, davati ispite godinu za godinom, a izlaziti, imati bogat društveni život, a ne zaboravimo na ljubav.
Kako nakon svega toga imati još snage i volje za rana buđenja i razne studentske poslove koji omogućavaju sve te izlaske, putovanja, krpice, gadgete...

Ključ je u kvalitetnom snu. Malo, ali kvalitetno.

Ne, mi vam ne možemo pomoći da noć traje dulje, ali vam možemo dati par korisnih savjeta kako se kvalitetnije naspavati i kako i za mali budžet opremiti svoju studentsku sobu.

Da, znamo da je mala šansa da ćete za studentski stan ili sobu u domu kupovati novi krevet ili madrac, ali naša preporuka je nabavka nadmadraca koji će poboljšati kvalitetu vašeg sna.

Praktičan, povoljan, tanak, a opet dovoljan da napravi razliku i da neudobne ležajeve ipak učini nešto mekšim i udobnijim.

Druga stvar je koja će promijeniti vaše spavanje je udoban jastuk. Ogromna je razlika na kakvom jastuku spavate, a s obzirom na praktičnost i higijenu, preporučujemo vam da imate svoj jastuk kojeg nosite sa sobom gdje god išli.

Treća stvar koja zaista čini razliku su čepići za uši. Doslovno spas za sve trenutke kada su u sobi do vas cimeri koji imaju tulum, a vi morate zaspati i rano se probuditi za ispit.

Nabavite ih u apoteci ili drogeriji, a mnogi kažu da je to najbolje potrošenih 20-ak kuna u studentskom budžetu.

I ne, nećemo vam pričati o tome kako previše kave, slane hrane, cole, alkohola remeti vaš san te da svakako smanjite boravak na ekranima prije spavanja.

Znamo da to znate i no reći ćemo vam ipak mali trik zbog kojeg ljudi često više vremena provode kod kuće. Četvrta i vrlo važna stvar koja će vas možda potaknuti da malo više vremena provodite u sobi te da odete ranije na spavanje je uredjenje sobe.

Nabavite si lijepu, udobnu posteljinu, sobu ukrasite lampicama, trendovskim plakatima, biljkama.. i stvorite si ugodnu atmosferu i topao prostor u kojem rado provodite slobodne trenutke.
Nevjerojatno je koliko već s malim pomacima možete napraviti puno.

A ako se ipak odlučite za novi madrac i krevet, evo linka s ponudom.

Fotografije: Unsplash i Pinterest

Pripremila Boba Blašković 

KLIK NA MADRACE