KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Svaka je noć posebna s Tencel ® senzacionalnom tkaninom

Svaka je noć posebna s Tencel ® senzacionalnom tkaninom

Datum objave: 2019-11-13 14:01:50 +0100

Izvanredan osjećaj ugode čak i kada je vruće Svojim posebnim rashlađujućim ali senzualnim dodirom, s Tencel ® tkaninama, ugodno ćete snivati i na visokim temperaturama. Ali ne radi se samo o dobrom osjećaju. Tencel ® tkanina posebno je nježna za kožu dok je površina pamučnih vlakana mnogo grublja, nepravilnija pa može izazvati razne iritacije na osjetljivim tipovima kože

Kao druga koža

Tencel ® je proizveden od drva, posebno biranim procesima koji poštuju i čuvaju okoliš, bez korištenja pesticida ili drugih potencijalno štetnih kemikalija. To pokazuje koliko su Tencel ® proizvodi čisti i djeluju umirujuće za kožu. Nezavisne studije pokazale su da navedene karakteristike, zajedno s mogućnošću prirodne kontrole vlažnosti koje imaju Tencel ® tkanine, dokazano umanjuju tegobe ljudima s vrlo osjetljivom kožom.

Nanovlakna rade dok vi spavate

Tencel ® ima jedinstvenu mogućnost kontrole vlage koja proizlazi iz unutarnje strukture vrlo finih nanovlakana u samoj tkanini. Nanovlakna rade zajedno poput mreže sitnih kanala koja otklanja vlagu poboljšavajući tako kvalitetu spavanja.

Prirodna svježina

Prirodan sistem kontrole vlage Tencel ® tkanina pomoću nanovlakana stvara odličan osjećaj na koži. S manje vlage, razvoj bakterija je sputan. Bez bakterija, plijesan i grinje mnogo teže preživljavaju. Sve je ovo postignuto bez korištenja dodatnih kemikalija koje bi inače mogle biti štetne za osjetljivu kožu.

100% prirodan

Tencel ® je proizveden iz drva te je u potpunosti bio-razgradiv. Drva za proizvodnju Tencel ® isključivo su s posebnih farmi drveća koja posluju na temelju održivog razvoja i pečatom jamče PEFC i međunarodnu FSC oznaku.