KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Tailor made usluga - napravite svoj krevet iz snova

Tailor made usluga - napravite svoj krevet iz snova

Datum objave: 2020-06-22 09:44:22 +0200


Kako zamišljate svoj idealan krevet iz snova? Jel visok? Nizak? Tapeciran? Visoko ili nisko uzglavlje? Noćni ormarići u boji kao i uzglavlje? Jeste li znali da Perfecta dreams nudi uslugu tailor made kreveta napravljenih baš po vašim željama?

Što to znači? To znači da možete imati krevet iz snova, a da ćemo vam ga mi u našoj tvornici izraditi prema našoj prepoznatljivoj kvaliteti i točno prema vašim dimezijiama.

Naime, često se događa da vidimo nešto u časopisima, Pinterestu ili na portalima što nam se sviđa, ali ne znamo gdje to kupiti. S druge strane, kada i pronađemo nešto što nam se sviđa, često se dogodi da nam ne odgovara dimenzija. Ili nam je previsoko, prenisko, preusko, preširoko... događa se da bi htjeli krevet od nekog posebnog materijala ili kože, u nekoj određenoj boji ili pak s nekim finim detaljima - poput posebnog šava, gumbića koji nam pašu uz ormare, noćne ormariće... No, gdje baš to nabaviti?

E od sada sve te želje rješavaju stručnjaci iz Perfecta dreamsa koji će izraditi krevet baš po vašim željama.
Možete birati prilagodbu nekog našeg već postojćeg modela kreveta, pa ga recimo proširiti od zida do zide vaše sobe ili od stropa do stropa ili na neku vašu dimenziju ili pak možemo napraviti krevet po vašoj želji tako da vi budete dizajner.
Možete kombinirati naše modele i prilagođavati ih svojim potrebama, tako da primjerice, mijenjate visinu ili vrstu uzglavlja, bazu, nogice... možete birati želite li boxspring ili klasičan krevet s podnicom i madracem, s ladicom, sandukom za spremištem ili bez...

Možete birati i želite spavati na visokom ili standardom madracu, s nadmadracem ili bez, a prema želji možemo tapecirati i stažnju stranu uzglavlja, što je vrlo važno kod kreveta koji su postavljeni na sredini sobe, a moguće je da vam tapeciramo i noćne ormariće te da uskladimo boju kreveta, noćnih ormarića, fotelje, tepiha...
Osim izrazito visokih uzglavlja, moguće je raditi i izrazito široka uzglavlja koja će se protezati od zida do zida, a dimenzija se može prilagoditi visini vašeg prozora i parapeta što je izrazito važno kod potrovlja i kosih pogleda.

No, kako se pripremiti za razgovor o tailor made krevetu iz snova?

Na prvi razgovor oko tailor made kreveta svakako donesite sliku željenog kreveta i točne dimenzije vaše sobe.
Kao i uvijek, provjerite širinu ulaznih vrata, te stubišta, kako bi bili sigurni da baza kreveta i uzglavlje mogu proći kroz vaša vrata ili lift.


Tailor made krevete možete dogovoriti u našem premium salonu u Frankopanskoj u Zagrebu te u svim salonima diljem Hrvatske. Evo linka na popis poslovnica i na našu web stranicu.