KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Technogel madraci - akcija

Technogel madraci - akcija

Datum objave: 2019-11-13 13:58:57 +0100

Što je zapravo technogel?

Kako bi se upoznali s tim novim inovativnim materijalom, koji se do prije nekoliko godina koristio u medicini, važno je da vam pojasnimo zašto se zapravo počeo koristiti u proizvodnji madraca. Technogel je poliuretanski materijal koji se savija u svim smjerovima pa se jednostavno formira prema građi i strukturi onoga koji na njemu leži. Budući da se podloga trodimenzionalno prilagođava, kralježnica je zaštićena, a boli u vratu više nema. Uz navedeno, technogel osigurava visoku toplinsku izolaciju, šo znači snižavanje temperature tijela za dva stupnja, što osigurava bolju cirkulaciju. Uz fizička i toplinska svojstva, ne smiju se zaboraviti niti njegova higijenska stojstva koja osiguravaju zdrav san i kvalitetan svakodnevni život. Iako ste do sada vjerojatno navikli na madrace od memorijske pjene ili različitih vrsta opruga, technogel će vas zasigurno oduševiti čim na njega legnete. Ujedno tvrd i mekan materijal te podloga na koju ćete spustiti svoje umorno tijelo zasigurno će vam odgovarati i natjerati vas da razmislite o novom komadu vaše spavaće sobe.

Jesen u Perfecti donosi niz pogodnosti

Kao vodeći proizvođač madraca i jastuka od technogel materijala ističe se Perfecta Dreams. U ponudi, uz madrac, možete izabrati i tri oblika jastuka, čime ćete upotpuniti svoje carstvo snova. Ono što je posebno zanimljivo je da Perfecta do 15. listopada osigurava poseban popust od 40% na Technogel madrac i navedene vrste jastuka. Ono što možete napraviti, ako još niste probali leći na madrac, je posjetiti nas u jednom od naših maloprodajnih salona i sami se uvjeriti koliko su kvalitetni i udobni ovi madraci. Uz standardne dimenzije madraca, u ponudi postoje i izrada po narudžbi u traženim dimenzijama, stoga se ne morate brinuti ako ste slučajno radili madrac po mjeri te vam trebaju nestandardne dimenzije.

Perfecta Dreams tvornica snova svojim korisnicima želi ponuditi najbolje uvjete za kvalitetan san, stoga je proizvela ovaj jedinstven madrac s kojim će spavanje postati iznimno udobno i zdravo. Uz posebnu ponudu i jesenske popuste, hladno vrijeme i zima mogu postati vaše omiljeno razdoblje koje ćete iskoristiti za ''zimski san'' i prikupljanje energije za cijelu godinu.