KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

U pustolovini snimanja TV spota za krevet New York

U pustolovini snimanja TV spota za krevet New York

Datum objave: 2019-11-13 13:51:48 +0100

Perfecta Dreams je probila led i po prvi puta se upustila u avanturu snimanja TV reklame.

Bilo je vrlo jednostavno odabrati hit proizvod godine 2015., zvijezdu među krevetima - krevet New York. Trebalo je samo osmisliti scenarij…

Priča je o lopovu koji se spretno penje na balkonsku ogradu i upada u spavaću sobu. Naizgled profesionalac, pretražuje prostor ispod madraca, u ladici kreveta, a potom se odlučuje na pretraživanje komode pored kreveta.

Osluškujući sirenu, koja se “udaljava” u pozadini, odahne i… pričepi si prste s ladicom.


Mirjana Mikulec zaštitno je lice TV spota 

 

S par nespretnih pokreta, udara glavom u lampu te upada u najveću klopku koju nije mogao ni zamisliti - krevet New York.

Pažljivo ga opipava i očaran njegovom udobnošću upada u njega i tone u san. Njegovo bezbrižno spavanje na krevetu prekida dolazak Mirjane Mikulec, koja povratkom iz shoppinga, u svom krevetu prilično iznenađeno ugleda lopova.

Upravo tu poruku je Perfecta Dreams htjela prenijeti kupcima, vrhunska udobnost koja je dostupna po pristupačnoj cijeni.

Krevet New York pruža vam osjećaj u vlastitom domu kao da se nalazite u najboljem hotelu.

Udobnost čini kvalitetan madrac džepićaste jezgre ukupne visine 22 cm, te nadmadrac s perivom navlakom visine 5 cm kojeg možete birati u 2 različite tvrdoće. Bočne ladice osigurat će vam praktičnost jer su idealne za spremanje posteljine. Izbor tkanina raznih boja omogućuje vam da kreirate svoj jedinstveni krevet.

U dimenziji 160 x 200 cm, ovaj krevet zajedno s madracem i nadmadracem možete imati već za 7.999 kn.

Pazi klopka ;)