KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Uredite dječje sobe vaših školaraca | Perfecta Dreams

Uredite dječje sobe vaših školaraca | Perfecta Dreams

Datum objave: 2019-11-13 13:59:40 +0100

Prije nego se upustite u pronalazak najboljeg rješenja, znajte da su dječje sobe školaraca mnogo više od obične sobe i spavaonice jer im trebaju pružiti i mjesto za miran rad i koncentraciju, ali i opuštanje, druženje i igru nakon izvršenih obaveza, napisane zadaće i naučenog gradiva, odmor i spavanje.

Dijete se u svom malom utočištu mora osjećati dobro i ugodno, pa uzmite u obzir i njegove ideje. Neka i on sudjeluje u stvaranju svog osobnog prostora u kojem će učiti svoja prva slova i brojke, čitati prve knjige, biti sretan i zadovoljan i u kojem će, u konačnici, voljeti boraviti. Možda će poželjeti svog omiljenog junaka na zidu ili određenu boju tapeta. Ispunite mu želju!

Važna je funkcionalnost i dobra osvijetljenost

Pripazite da to odgovara njegovoj dobi i da mu ne odvlači previše pozornost od knjige. Veseli i šareni tonovi dobar su izbor za motivaciju, podizanje raspoloženja i kreativno izražavanje ali imajte mjeru i nemojte pretjerati s intenzitetom boje. Kombinirajte i do nekoliko nijansi ako mislite da je potrebno, a u sve uklopite namještaj koji mora biti funkcionalan.

Uz kvalitetan krevet, udobni madrac, odgovarajuću podnicu i jastuk za kvalitetan san i odmor tijekom noći, najvažniji komad namještaja u dječjoj sobi vašeg školarca je radni stol. Tu sve kreće i završava, pa neka bude prostran i funkcionalan, s dovoljnim brojem ladica, pretinaca i polica za lakše odlaganje knjiga, olovaka i bilježnica. Idealna veličina je do 120 centimetara. Nemojte se ustručavati ukrasiti ga i dati mu malo živosti vedrim bojama, crtežima ili predmetima koje vaš mališan voli, a ne zaboravite i na dobru rasvjetu.

Položaj dječje sobe u stanu ili kući utječe na izvor i količinu prirodnog svjetla. Prema njoj orijentirajte poziciju radnog stola, a ako ona nije na zadovoljavajućoj razini i ne osvjetljava radnu površinu sa prednje ili lijeve strane, obavezno nabavite stolnu lampu.

Koje su lampe najbolje?

Ako niste sigurni kakva će biti pravi izbor, gdje je trebate staviti, koje jačine trebaju biti žarulje, ne brinite. U Perfecta Dreamsu znaju odgovore na sva pitanja. Obratite se s povjerenjem najboljem hrvatskom brendu visokokvalitetnog namještaja za zdravo spavanje, koji će u tren oka pronaći idealno rješenje za vas i usrećiti vašeg mališana!

Iz bogate ponude dječjih soba, namještaja, lampi, kreveta, madraca, odaberite samo najbolje za vašeg školarca. Pogotovo ako tek kreće u školu. Svaki početak je težak pa neka bude što bezbolniji, uz najljepše i najkvalitetnije dječje sobe u Hrvatskoj!

Vaši super junaci i princeze uživat će u svojem predivnom kutku, učenje će pretvoriti u igru, a školske obaveze izvršavati odgovorno i redovito. Bit ćete ponosni, a oni oduševljeni! Uz Perfectu Dreams nova školska godina može početi!