KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Valentinovo: što pokloniti najvećim spavalicama

Valentinovo: što pokloniti najvećim spavalicama

Datum objave: 2019-11-13 13:45:29 +0100

Osjećate li leptiriće u trbuhu?

Čini vam se da ptičice veselije pjevaju, da su svi poletniji i da je sve nekako - ljubavno!

Da?

Nije ni čudo jer Valentinovo je blizu!

Slavljenje ljubavi jedan od najljepših dana u godini, no budimo iskreni - ponekad Valentinovo zna biti i sresno razdoblje jer ne znamo što pokloniti boljoj polovici.

Kako im još više pokazati da ih neizmjerno volimo?

Ako je vaša polovica velika spavalica imamo rješenje za vas. Iznenadite je darom koji će joj pomoći bolje i udobnije spavati. Pogledajte našu listu ideja i možda vam nešto padne na pamet.

1. Jastuk rađen po mjeri bolje polovice

Jastuk Pillowise za voljenu

Za dobar san jastuk je jednako važan kao i madrac. Ako vaša bolja polovica spava na starom jastuku koji već izgleda kao palačinka, iznenadite je jastukom.

Uz veliki izbor jastuka od memorijske pjene, hladne pjene i gel jezgre, jastuci mogu biti izrađeni i po mjeri!

Radi se o zanimljivom i inovativnom sustavu jastuka Pillowise rađenima prema mjerama svakog kupca.

Ako želite iznenaditi bolju polovicu pretpostavljamo da nećete doći k nama u salon da je izmjerimo, pa će vam u tom slučaju pomoći online aplikacija na Pillowise stranicama. U aplikaciju se unosi širina ramena, opseg i visina vrata te podaci o tvrdoći madraca i najčešćem položaju spavanja.

Na osnovu tih 5 parametra aplikacija vam predlaže najprimjereniji jastuk.

Može li dar biti jedinstveniji od ovoga?

2.  Maska za spavanje

Darujte voljenoj lakši san

Kada ste zadnji put spavali u potpunoj tami? Ako u spavaćoj sobi imate računalo, televizor i širom otvorene zavjese malo je vjerojatno da vam je ikada pao mrak na oči. Doslovno!

Želite li da se vaša bolja polovica dobro naspava krenite u lov na masku za spavanje čija je svrha sasvim jednostavna - potpuno blokirati pristup svjetla očima.

Naime, da bi naš mozak počeo proizvoditi hormon melatonin (hormon zbog kojeg nam se spava), on treba osjetiti da je sve oko njega čista tama. I upravo to omogućuje maska za spavanje.

Maska za spavanje će vašoj boljoj polovici omogućiti kvalitetniji san, a ako ste dovoljno maštoviti, može začiniti i ljubavni život wink

3. Dekorativni prekrivač

Dekorativni prekrivač Mirjane Mikulec

S krevetom počinje i završava svaki dan (osim ako ne spavate na kauču smiley).

A želite li vi biti prva i zadnja misao svojoj voljenoj, darujte joj lijepu dekicu koja će biti uz nju tijekom cijele noći.

Dekorativni prekivači Mirjane Mikulec izrađeni su od najfinijih vlakana, s popularnim chevron uzorkom. Ovim darom ćete pokazati voljenoj da imate stila i da znate cijeniti ljepotu. Ipak ste s njom, zar ne?

Ima li ičeg bolje od ušuškavanja u krevet i mekane tople dekice?

4. Kul budilica

Svakih 5 minuta zvoni i zvoni alarm na mobitelu, a vaša bolja polovica tvrdoglavo se nastavlja okretati na drugu stranu. Ponekad se čini kao da želi vidjeti tko će izvući deblji kraj. Budilica ili ona.

Ako je vašoj voljenoj ustajanje iz kreveta najveći problem u životu, darujte joj kreativnu budilicu.

Na primjer, robot budilicu koja će juriti po sobi i proizvoditi iritantan zvuk sve do kad je ne uhvatite i isključite ili budilicu koja umjesto iritantnog zvuka alarma ispušta fini miris slanine.

Kreativna budilica koja ispušta miris slanine sigurno je savršen početak dana

5. Eterična ulja za bolji san

Uz mirise se lakše spava. Priuštite voljenoj opuštajuću aromaterapiju koja će je otpremiti u svijet snova i darujte joj eterična ulja.

Najbojli način primjene eteričnih ulja je kroz difuzor ili aromalampice koje ispunjuju prostoriju mirisom eteričnih ulja. Neka od najpopularnijih eteričnih ulja za opuštanje i bolji san su lavanda, kamilica, sandalovina, mandarina i vanilija.

Umjesto difuzora i eteričnih ulja možete darovati i mirisne svijeće kao što su mirisne svijeće iz linije Sfera Mirjane Mikulec. Mirisne svijeće okruglog su oblika, dekorativne su i nadahnute prirodom.

Mirisna svijeća Mirjane Mikulec

Nadamo se da smo vam uspjeli pomoći.

Sada se požurite u shopping jer Valentinovo je već sutra. 

Budite bez brige jer u našim salonima imamo raznoliku ponudu. Kao i na web shopu!

Krenite u shopping