KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Vaša kupovina madraca može biti humanitarna | Perfecta Dreams

Vaša kupovina madraca može biti humanitarna | Perfecta Dreams

Datum objave: 2019-11-13 13:59:33 +0100

Upravo stoga neophodno je ujediniti se u slanju pomoći ovim područjima kako bi njihov oporavak protekao što brže i što bezbolnije. U akciji pomaganja već se priključila cijela Hrvatska donacijama, a istoj se u sve većem obujmu priključuju i privatne firme koje su odlučile donirati svoje resurse. Tim se tvrtkama sada pridružio i Perfecta Dreams koji poziva svoje klijente da njihova kupovina madraca bude humanitarnog karaktera.

Jedan kupiš, jedan doniraš

Naime, svaki kupac koji se odluči na kupnju madraca tijekom lipnja u Perfecta Dreams salonima sudjeluje u humanitarnoj akciji. Drugim riječima, Perfecta će za svaki prodani madrac tijekom lipnja, jedan donirati za poplavljena područja u Slavoniji. Svoje podatke kupci mogu ostaviti u salonu prilikom kupnje, a Perfecta Dreams će ih rado, ukoliko to žele, staviti na službenu internetsku stranicu kako bi kupci u svakom trenutku imali uvid o tijeku ove zajedničke akcije. Osim toga, Perfecta Dreams će nakon donacije informirati kome je pomognuto, odnosno kamo je otišla donacija. Upravo su madraci bili neophodni u prvim danima ove situacije katastrofalnih razmjera jer su pogođeni stanovnici osim krova nad glavom ostali i bez udobnosti svojih kreveta. Crveni križ stoga je apelirao da se osim osnovnih higijenskih potrepština pomoć prikuplja upravo i u obliku madraca na kojima oni koji su ostali bez doma mogu spavati u prihvatnim centrima.

Pomozite oporavku ugroženih područja!

No, ovo je bilo tek privremeno rješenje. Kako se voda s poplavljenih područja povukla, za sobom je ostavila otkrivenu pravu sliku i razmjere uništenja koje je sada potrebno sanirati. Sav namještaj i ostale predmete iz poplavljenih kuća koji su bili u doticaju s muljavom i zagađenom vodom potrebno je baciti, a procjenjuje se da iz svake od poplavljenih kuća treba izbaciti nekoliko tona otpada. Među otpadom sigurno će se naći kreveti i madraci koje je hitno potrebno zamijeniti novima kako bi se stradali mogli vratiti u svoje domove. Zbog toga ova hvalevrijedna akcija Perfecta Dreamsa nosi i još veću važnost jer kupnjom vlastitog madraca u Perfecta Dreams salonima omogućujete donaciju jednog madraca za poplavljena područja u Slavoniji. Pozivamo vas da se priključite ovoj akciji i na ovaj način pomognete što skorijem oporavku trenutno najugroženijeg dijela Hrvatske.