KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Vikend za pamćenje

Vikend za pamćenje

Datum objave: 2019-11-13 14:25:43 +0100

Kakvo će biti vrijeme za vikend? Pogled na vremensku prognozu? DHMZ, Google, Talijani, Norvežani - svi kažu isto. Sunčano i toplo.
No, čak i da je vrijeme potpuno drugačije - zadajte si misiju da ovaj vikend želite provesti kao vikend iz snova.

Što je potrebno? Puno dobre volje i prisjetiti se stvari koje vas i vaše ukućane vesele.

Doručak u krevetu. Palačinke s pekmezom. Vrući kesteni. Šetnja uz more. Šetnja šumom. Štrudla na Sljemenu. Kava na suncu. Večerica u dvoje. Dobar koncert. Izlazak s prijateljima i plesanje do jutra. Lijena jutra i izležavanje u krevetu...

Uff.. mogli bi nabrajati u nedogled i prisjećati se stvari koje nam stavljaju osmijeh na lice. No, što god bio vaš odabir - da li dan u prirodi, roštiljanje s prijateljima ili lijeno izležavanje po kući, potrudite se da ovaj vikend ostvarite barem 3 stvari sa svog popisa stvari koje vas čine sretnim.

Ne, ne moramo putovati u Ameriku, čekati romantična putovanja, skijanja, jedrenja... Svaki dan je važan. Svaki vikend može biti lijep i kvalitetno proveden.
I zato vikend provedite s ljudima koje volite i uz koje se osjećate opušteno, zabavno, prihvaćeno, dobro.

No, ljubav je i davanje.

Dijeliti sreću i lijepe trenutke s drugima čini nas sretnijim i ispunjenijim. No, jednako tako važno je ne zanemariti i sebe, svoju sreću i zadovoljstvo.
Ovaj vikend priuštite si nešto sasvim osobno. Sebično. Samo za vas. Uživajte u opuštajućoj kupki. Odite na masažu, kod frizera. Napravite nešto samo za sebe i što vas veseli.

Naučite nešto novo. Nešto što vas je oduvijek zanimalo, a niste imali vremena ili hrabrosti...
Kako se radi domaći pekmez, domaća pita od jabuka, domaća medica, kako se presađuje cvijeće ili napravite nešto kreativno, svojim rukama.

Što god odabrali za ovaj vikend, nemojte se iscrpljivati i pretjerivati s 'to do' listama. Naljepše stvari ipak se događaju spontano te posebice kada smo odmorni i dobro naspavani. Evo naših udobnih jastuka i madraca koji vam mogu pomoći u kvalitetnijem snu.

Fotografije: Pinterest

Pripremila: Boba Blašković

TRK NA NAŠE MADRACE