KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Watergel jastuci iz Natural linije – Perfecta Dreams

Watergel jastuci iz Natural linije – Perfecta Dreams

Datum objave: 2019-11-13 13:59:11 +0100

Što je watergel?

Kao vodeći proizvođač madraca i ostalih elemenata za zdravo spavanje, Perfecta uvodi još jedna novitet u svoje proizvode – watergel. Riječ je o visokokvalitetnoj gel pjeni koja osigurava prirodno zdrav način spavanja. Watergel je iznimno fleksibilan što mu osigurava dugotrajnost, a od ostalih materijala koji se koriste u proizvodnji madraca razlikuje se po mnogim karakteristikama. U proizvodnji se koriste ekološki materijali, koji pružaju opuštajući ''vodeni efekt'' za potpunu potporu vašem tijelu i vratnoj kralježnici. Uz navedeno, jastuci su izuzetno prozračni, što vam može osigurati svjež i udoban san. Upravo spomenuta ventilacija osigurava poboljšanu higijenu koja uklanja vlagu (znojenje) koje se neizbježno stvara prilikom spavanja. Na taj način tijelo regulira optimalnu toplinu i pruža ugodan san. Još uvijek mislite da niste pronašli jastuk koji vam odgovara? Provjerite tri noviteta iz Perfectione čarobne radionice snova i oduševite se za nadolazeće blagdane.

Jastuci iz ponude

Uz dosadašnju ponudu jastuka od visco elastične pjene, latexa i Technogela, na svoj popis Perfecta je dodala i Watergel jastuke: Aquagel Memory, Watergel Memory i Duo Latex. Svaki od jastuka sastoji se dvostruke navlake sa svake strane jastuka: jedna je od posebnog tencel materijala čiji su glavni aduti prozračnost, izdržljivost i mogućnost jednostavnog održavanja, a druga je antialergijska i antibakterijska tkanina Passarelle koja upija više vlage čime stvara zdravu mikro klimu i optimalne uvjete za zdrav san.

Svaki od jastuka osigurat će vam maksimalnu udobnost, izvrsnu potporu i zdrav san. Kako biste se uvjerili u ove tvrdnje, posjetite jedan od maloprodajnih salona te isprobajte jedan od jastuka. Nakon što legnete bit ćete u mogućnosti procijeniti koji vam najviše odgovara, a tada ćete ga s osmijehom na licu ponijeti u svoj dom i svoju spavaću sobu, gdje ćete se kvalitetno naspavati. Tek kada se kvalitetno naspavate i probudite bez bolova i bez nervoze, shvatit ćete koliko vam je jastuk, uz madrac i/ili nadmadrac, iznimno važan faktor u cjelokupnom setu za zdravo spavanje. Potrudite se da sa svojom obitelji spavate zdravo, sanjate lijepo i živite kvalitetno.