KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Za iznajmljivače: Problemi s gostima apartmana

Za iznajmljivače: Problemi s gostima apartmana

Datum objave: 2019-11-13 13:41:17 +0100

Postoji šaljiva priča o mladim Britancima koji su svoje ljeto odlučili provesti na jednom jadranskom otoku i potpuno se opustiti.

Vlasnik nije bio u blizini, a kada je nakon njihovog dvotjednog boravka svratio da pospremi apartman, imao je što vidjeti: vesela ekipa napravila si je prolaz iz sobe do hladnjaka. Da. Onako najjednostavnije, udarnom bušilicom kroz zid.

Nadamo se da ipak niste imali ovakvih domišljatih gostiju te da su vaš vrhunac bili:

  • uprljani madraci,
  • “posuđeni ručnici”,
  • potrgana vrata ormara i
  • uništena posteljina.

Kako bi iduči put spremno dočekali svoje goste, izaberite najbolje od kreveta, podnica, madraca, jastuka, posteljine i namještaja za spavaće sobe. Sve to možete pronaći na Perfeca Dreams web shopu.

A što napraviti kada imate goste koji su malo previše zaigrani i neoprezni?

Gosti su uništili madrac

Iako u apartmanu postoji kuhinjski stol oni su ipak odlučili popiti kavu ili čašu vina na krevetu. Možda su jako romantičan par, a možda razuzdani studenti na ljetnim praznicima - kako bilo vi ste ostali bez madraca.

Gosti su uništili madrac

Vi indirektno zarađujete od tog madraca, morate se pobrinuti da iduće goste dočeka puna usluga, a to svakako uključuje i madrac u najboljem stanju.

Naručite li madrac u našem web shopu on vam dolazi u ruku od 4 - 7 radnih dana, osim ako madrac ne naručujete na hrvatske otoke. U tom slučaju o cijenama i rokovima isporuke bit ćete kontaktirani od strane našeg osoblja.  

Gosti su otkazali rezervaciju

Najčešći razlozi zbog kojih će gost otkazati rezervaciju su neplanirani iznenadni događaji ili pronalazak alternativnog povoljnijeg smještaja.

Gosti su otkazali rezervaciju

Na akontaciju gledajte kao garanciju potvrđene rezervacije, nikako kao način zarade u slučaju otkazivanja.

Zašto vam ovo savjetujemo?

Ako uspijete popuniti rupu u razdoblju od otkazivanja do zakazanog dolaska gostiju, nesuđenom gostu vratite njegovu akontaciju.

Usrečit ćete ga jer to nije očekivao, a zbog takvog poteza možda vas odluči preporučiti prijateljima ili sam rezervirati neki drugi termin kod vas, možda već iduće ljeto.

Gosti su uništili krevet

Kako su samo to uspjeli? Sigurno se pitate…

Možda vam već padaju na pamet eventualne scene koje su do tog mogle dovesti, ali to je sada manje bitno.

Imate polomljen krevet, a novi gosti dolaze već za nekoliko sati. Što sad?

Gosti su uništili krevet

Ako je polomljeno uzglavlje ili bočne stranice možda vam može pomoći lokalni stolar, a možda i sami možete popraviti rasklimane ili polomljene stranice.

Ako je nastradala podnica, imamo jednu dobru vijest za vas - možete je pronaći u našem web shopu i Birati između drvenih ili se dodatno osigurajte metalnima.

DRVENE podnice METALNE podnice

Gosti su ostavili otvorene prozore

Otišli su na plažu, ručak ili večeru, a prozori su otvoreni.

To bi bilo u redu da zavjese ne lete do pola ulice i da propuh ne lupa vratima od soba, a to njihovim susjedima Poljacima jako smeta.

Gosti su ostavili otvorene prozore

Ako je s propuhom nestao i jastuk, zamijenite ga novim iz Perfecta Dreams asortimana.

Savjetujemo i da s gostima razvijete ugodan odnos te povjerenje, nestali jastuk stvarno možete kupiti. Nećete požaliti - gosti će spavati kao bebe jer je jastuk jako bitan za kvalitetan odmor.

Budite spremni na ovakve slučajeve i ne dajte se iznenaditi.

Uredite apartman namještajem iz našeg web shopa