KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

Zaljubite se u sebe

Zaljubite se u sebe

Datum objave: 2020-02-10 10:43:03 +0100

Ovih dana često govorimo o ljubavi. Romantičnoj, sudbonosnoj, strastvenoj, vječnoj... ljubavi s velikim LJ. No, malo tko govori o ljubavi koja je ipak najvažnija i koja je početak svega - ljubavi prema samom sebi.

Ne možemo voljeti druge, ako ne volimo i ne cijenimo sebe. Ipak, sami sebi trebamo biti na prvom mjestu jer tek tada možemo primiti ljubav kakvu zaslužujemo.

I zato ovo Valentinovo provedite onako kako bi vi to voljeli - slaveći sebe. Bez obzira da li ste zaljubljeni, s partnerom, partnericom ili solo - dan provedite voljeći sve svoje vrline i mane.

Ugodite si. Napravite nešto što već dugo planirate, a zbog raznih obaveza nikako ne stižete. Odredite si doba dana koje će biti samo za vas i neke vaše rituale koji vas vesele i zbog kojih se osjećate posebno.

Da li je to doručak u krevetu, odlazak k frizeru na posebnu frizuru, šminkanje i manikuru, da li je to opuštajuća masaža, detox maska za lice i odlazak u wellness, ručak u nekom posebnom finom restoranu ili odjevanje one posebne haljine i cipela koje čuvate za posebne prilike.

To može biti uživanje u omiljenom desertu, čaši šampanjca s kojom nazdravljate za sve svoje uspjehe i pokušaje, cvijeće koje ćete pokloniti samoj sebi točno onakvo kakvo vi volite, duga šetnja u nekom opuštajućem krajoliku.

Nagradite se. I to onim što vam je dugo na wishlisti, a zbog svih drugih i svega drugog nikako da stigne na red.

Parfem, cipele, torba, sunčane naočale, knjiga, svilena piđama, novi jastuk ili madrac koji će vam pružiti ugodniji san.

Priuštite si vrijeme. Vrijeme samo za sebe bez tu do liste i obećajte si da nećete čekati godinu dana da bi ponovili ovakav dan u kojem slavite sebe, sa svim svojim vrlinama i manama.

Budite najbolja verzija sebe i zahvalite sebi što imate dovoljno samopouzdanja i zrelosti da znate da voljete sebe ne znači sebičnost i egocetričnost, nego preduvijet za sretan i ispunjen život.

Fotografije: Unsplash

KLIK NA NAŠE MADRACE