KOŠARICA (0)
FAVORITI
HR
  • HR
  • EN

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN ZA INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE U PERFECTA DREAMS SALONIMA

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN ZA INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE U PERFECTA DREAMS SALONIMA

Datum objave: 2020-04-30 13:27:44 +0200

U Perfecta Dreams salonima svakom kupcu pristupamo s maksimalnom pažnjom jer je vaše zadovoljstvo naša misija. Svjesni smo da je kupovina asortimana za spavanje veliki korak i investicija te da se želite kvalitetno informirati od strane educiranog osoblja prije nego se odlučite na kupnju. Zato smo u Perfecta Dreams salonima uveli novu uslugu – individualno savjetovanje. Što to točno znači?

Individualno savjetovanje znači da ćete dogovoriti samo svoj termin savjetovanja u salonu po Vašem izboru, u trajanju koliko Vama treba da dobijete sve potrebne informacije, te da ćete za to vrijeme biti jedini posjetitelj salona, a naše stručno prodajno osoblje bit će posvećeno samo Vama. Ne morate biti filmska zvijezda da biste imali trgovinu na raspolaganju samo za sebe. VIP tretman je od sada dostupan svim Perfecta Dreams posjetiteljima koji to požele jer za nas je svaki kupac – VIP kupac.

Ova jedinstvena usluga je potpuno besplatna i ne obavezuje Vas na kupnju, tako da ne morate osjećati opterećenje kad dogovarate svoj termin. Ima tu naravno još iznenađenja dobrodošlice koje smo vam pripremili, ali ne želimo sve otkrivati unaprijed. 😊

Popis prodajnih mjesta u kojima je usluga dostupna možete naći na linku https://perfecta.hr/pages/prodajna-mjesta. Što čekate? Rezervirajte svoj termin već danas i uživajte u perfektnom iskustvu individualnog savjetovanja u Perfecta Dreams salonima.